for @dreamfancy ;
Merhaba hocam,
Geçenlerde paylaşamadığınız(vegas sistemleri içerdiği için) serverfilesiniz hakkında;
Hocam sizden ricam olucak Serverfilesinizde ki Npc Modellerini paylaşabilir misiniz ? Çok hoşuma gitti forumda ki bir çok arkadaşta beğenmiştir. Demirci, balıkçı falan çok iyiydi efekt olarak vs.
Ek Olarak; Şu Aşşağıda ki sistemlerden bir kaçını paylaşsanız da iyi olur 7x engel sistemi neyse de
Gameforge nin map ve grafiksel hataları, 1. ve 2.köylerde ki şekil bozukluklarının fixini falan verseniz çok iyi olur.
Teşekkürler.
Yazımda bahsi geçen video;
Not; Npclerden elinde olan varsa atabilirse çok müteşekkir olurum.
Merhaba hocam,
Geçenlerde paylaşamadığınız(vegas sistemleri içerdiği için) serverfilesiniz hakkında;
Hocam sizden ricam olucak Serverfilesinizde ki Npc Modellerini paylaşabilir misiniz ? Çok hoşuma gitti forumda ki bir çok arkadaşta beğenmiştir. Demirci, balıkçı falan çok iyiydi efekt olarak vs.
Ek Olarak; Şu Aşşağıda ki sistemlerden bir kaçını paylaşsanız da iyi olur 7x engel sistemi neyse de
Gameforge nin map ve grafiksel hataları, 1. ve 2.köylerde ki şekil bozukluklarının fixini falan verseniz çok iyi olur.- Ox yarışmasına bayılacaksınız bu sizin için sürpriz olsun
- Safebox item copy engellendi
- Gameforgenin yaptığı map ve grafiksel hatalar çözüldü.
- Gameforgenin 1 ve 2.köylerde yaptığı şekil bozuklukları giderildi
- Level algoritması değiştirildi ve daha sağlam bir hal aldı.
- 7x açıldığında otomatik 60 minutes boyunca ban atmaktadır.
- Wallhack kullanılırsa oyuncunun clientini otomatik kapatır mysqla log yollar
- Granny sürümü yükseltilerek grafikte önemli iyileştirmeler yapıldı
Teşekkürler.
Yazımda bahsi geçen video;
Not; Npclerden elinde olan varsa atabilirse çok müteşekkir olurum.
Yeni bir kural gelince dosyayı toplu olarak veririz. Maalesef, o kural günü gelene kadar elimiz kolumuz bağlı ben packları arşivi falan kapattım ve upload edip bıraktım bir daha açacak halim yok. 

o gün geldi galiba hocamYeni bir kural gelince dosyayı toplu olarak veririz. Maalesef, o kural günü gelene kadar elimiz kolumuz bağlı ben packları arşivi falan kapattım ve upload edip bıraktım bir daha açacak halim yok.![]()

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)