Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

[Reven] - Offlineshop Ekli Altyapı Server Files

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

[Reven]

Level 5
TM Üye
Katılım
25 Şub 2018
Konular
57
Mesajlar
921
Online süresi
109s
Reaksiyon Skoru
222
Altın Konu
0
Başarım Puanı
117
TM Yaşı
8 Yıl 1 Ay 26 Gün
MmoLira
1,418
DevLira
9

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

GAME DB SOURCE : SIFIR MAİNLİNE RELEASED
CLİENT SOURCE : 2013 SIFIR SOURCE
GAME & MYSQL MAXMİ 3.6


MySQL;
id; reven_db
şifre; 54251aa

admin hesap;
id; reven
şifre; 1



Güncelleme:
Sabitte olan tüm sorunlar fixlendi.



*Forumdaki çoğu fix uygulanmıştır
*Quest'ler sıfırdan kuruldu gereksiz quest yok kalan questleri siz ekleyeceksiniz kontrol edin ekli questleri.
*Kenn offlineshop eklidir, Mesut Pehlivan'ın paylaştığı.
*Colored quest scrolls eklendi.
*Offlineshop guisi düzenlendi.

KANIT;





VT



 
Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

öyle ypamıştım gerektiği şekilde sonra local e attım olmadı dup etti item proto çıkardı felan

ftp den item name ile item protoyu alıp dump proto .exe olan bölüme atıp editlediyseniz, tekrar geri olarak item name ile item proto .txt leri aldığınız yere tekrar atıcaksınız ondan sonra dump .exe ye sürükledikten sonra çıkan item_proto dosyasınıda locale packının içine atıcaksınız ardından birde reboot çekersiniz hallolmuş olur.
UPLOAD HIZIM BİRAZ YAVAŞ GÜN İÇİNDE EKLENECEK
 
Teşekkürler
 
Teşekkürler hocam,
Altyapı server filesinizde şu sabit konu olan buglar ve fixler içeren konu yapıldımı yoksa sadece bi altyapıya off shop ekleyip mi paylaşıyorsunuz. Başka bişe eklimi filesde ?
 
Rica ederim.
Teşekkürler hocam,
Altyapı server filesinizde şu sabit konu olan buglar ve fixler içeren konu yapıldımı yoksa sadece bi altyapıya off shop ekleyip mi paylaşıyorsunuz. Başka bişe eklimi filesde ?
Merhaba, sabitte bulunan bir çok sorunu fixledim.Üstüne tüm hepsini fixleyip bir güncelleme verebilirim.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri
Üst