emirhanHCL 1
emirhanHCL
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle

Metin2 Pvp Sw tavsiyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ahmetozcann
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Herkese Merhaba Dostlar
baris.gif

Yeni bir Server arıyorum fakat isteklerimi karşılayacak bir sw bulamıyorum bana bu konuda yardımcı olabilirseniz çok iyi olur

yeni açılmış ya da yakın zamanda açılacak
aman.gif

1-105 ya da 1-120
Kuşak Simya Kemer gibi saçmalıklar olmasını istemiyorum
Sabit oran olacak
Won olmayacak ayrıca saçma sapan zırhlar silahlar olmayacak (burada beta silah ve zırhları kastetmiyorum)
Server kalabalık olmasa iyi olur (bazı serverler var göz gözü görmüyor
biggrinking.gif
)

kısaca kolay ya da orta emek sw arıyorum zor bir sw istemiyorum

Eğer konu açtığım bölüm yanlış ise veya forum kurallarını çiğnediysem affola henüz 2 dakika önce üye oldum :)

Tavsiyelerinizi bekliyorum

Şimdiden Teşekkürler
[TBODY] [/TBODY]

1-120 simyasız sunucu bulmanız çok zor özellikle şu an simyalı sunucuların daha çok ilgi gördüğü bir zamanda. 1-99 eski tip bulabilirsiniz. Dolu istemiyorsunuz anlıyorum fakat boşa emek vereceğiniz bir sunucu da olmamalı diye düşünüyorum. Eğer düşünürseniz tanıtım sayfamızı ziyaret edin

1-120 simyasız sunucu bulmanız çok zor özellikle şu an simyalı sunucuların daha çok ilgi gördüğü bir zamanda. 1-99 eski tip bulabilirsiniz. Dolu istemiyorsunuz anlıyorum fakat boşa emek vereceğiniz bir sunucu da olmamalı diye düşünüyorum. Eğer düşünürseniz tanıtım sayfamızı ziyaret edin
Üzerinde çok uğraşılmış bir pvp kesinlikle ilk bakışta anlaşılıyor fakat çok antin kuntin geldi hocam karmaşık yani

MERHABA Oyunumuza Davetlisiniz 11.06.2018 Saat 12:00 AÇILIYOR Şimdiden Kayıtınızı Olun Packlar 10:00 Da Konulup 12:00 da Online Edilcektir..

Oyunumuzun Konu Linki Gitmek İçin BURAYA TIKLAYIN

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri