Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
ooo Can BeyFaylısları takas edelim mi maykıl

Files Lisanslı Bir Biçimde Satılacaktır.
Source Satışı Olmayacaktır
Files Fiyatı En Düşündüğüm Uygun Fiyatı 300 TL'DİR Sourceli Hali 600TL İçinde Sırf 6 tane Sistem Fiyatı Zaten Belli.
Şimdi Anlayamadığım şudur ki Source satışı olmayacak demişsin ama bir el tarafta yazdığında 600TL Source'li bu files bana tanıdık geliyor dj.dikkat yayınlamıştı sanırsam eğer o files se sorunları gideril dimi ?
Files Fiyatı En Düşündüğüm Uygun Fiyatı 300 TL'DİR Sourceli Hali 600TL İçinde Sırf 6 tane Sistem Fiyatı Zaten Belli.
Şimdi Anlayamadığım şudur ki Source satışı olmayacak demişsin ama bir el tarafta yazdığında 600TL Source'li bu files bana tanıdık geliyor dj.dikkat yayınlamıştı sanırsam eğer o files se sorunları gideril dimi ?
Edelim Corç Bana Uyar
Faylısları takas edelim mi maykıl
Sorunlar ? Kordon2de aktif bir şekilde 2 buçuk aydır zaten kullanılıyor herhangi bir sorunuda yoktur gün geçtikçede elimden geldiğince geliştirilmektedir. Dj Dikkat benim diğer hesabım ban yediği için bu hesaptayım Source Satışı olmayacaktır yazısını kaldırmayı unutmuşum.
Files Lisanslı Bir Biçimde Satılacaktır.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)