HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
uitooltip de hata olabilir.Ekli adminim.
uitooltip de hata olabilir.
Hatamı bilmiyorum ama uitooltip.py'de sadece won'un pazarda gözükmesi aktif ama Uzak NPC ile npc'yi açınca gözüküyor.
if shop.IsPrivateShop(): Kısmını
if shop.IsPrivateShop or IsShop():
yapınca normal Npc üzerinden açıncada won yazısı geliyor acaba uzaktan npc'yi IsPrivateShop olarak algılama gibi bir durumu olabilirmi.
Evet öyle algılıyor sorun da ondan kaynaklı.Hatamı bilmiyorum ama uitooltip.py'de sadece won'un pazarda gözükmesi aktif ama Uzak NPC ile npc'yi açınca gözüküyor.
![]()
if shop.IsPrivateShop(): Kısmını
if shop.IsPrivateShop or IsShop():
yapınca normal Npc üzerinden açıncada won yazısı geliyor acaba uzaktan npc'yi IsPrivateShop olarak algılama gibi bir durumu olabilirmi.
normal dükkan ile özel dükkan birbirinden ayrılsa böyle hatalar olmaz aslında. bir server fileste görmüştüm ama hatırlamıyorum.Evet öyle algılıyor sorun da ondan kaynaklı.
Evet bende ayırmayı planlıyorum, Hatta konu da paylaşabilirim.normal dükkan ile özel dükkan birbirinden ayrılsa böyle hatalar olmaz aslında. bir server fileste görmüştüm ama hatırlamıyorum.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)