- Konular
- 91
- Online süresi
- 4d 8h
- Reaksiyon Skoru
- 27
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 6 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 123
- MmoLira
- 82
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
satışlar devammı ? devam ise iletişim atarmısınız.
- Konular
- 145
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 24d 5h
- Reaksiyon Skoru
- 501
- Altın Konu
- 3
- TM Yaşı
- 9 Yıl 10 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 234
- MmoLira
- 4,301
- DevLira
- 28
Evet devam özelden yazdım.satışlar devammı ? devam ise iletişim atarmısınız.
Son düzenleme:
- Konular
- 138
- Online süresi
- 4h 47m
- Reaksiyon Skoru
- 12
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 7 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 141
- MmoLira
- 16
- DevLira
- 0
fiyat lütfen
- Konular
- 9
- Online süresi
- 2d 11h
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 11 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 104
- MmoLira
- 250
- DevLira
- 3
Fiyat ve admin panel demo iletebilirmisin?
- Konular
- 28
- Online süresi
- 5d 1h
- Reaksiyon Skoru
- 86
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 10 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 124
- MmoLira
- 3,154
- DevLira
- 0
satışı varmı halaMerhabalar, Şimdiye kadar gördüğünüz veya daha önce girdiğiniz hiç bir platforma benzemediğini öncelikle belirtmek isterim.
Bu platform size bir tanıtım sitesinde olması gereken tüm gereksinimleri sunuyor kullanıcı ve tarayıcı dostu, seo uyumlu, Daha önce görmediğiniz sistemlere,Özelliklere sahip bir platformdur.
Admin panelini görmek isteyen kişiler bana özelden ulaşsın.
Platform'un özelliklerine geçmeden önce mtp'den bir görüntü;
![]()
MTP-V1 Platform Özellikleri;
Seo özellikleri mevcut alt yapı tamamen tarayıcı dostu yapılmıştır. Tasarım Bootstrap v4.0.0 İle hazırlanmıştır. Sayfa önizleme'de yavaşlama olmaması için gzip ve bir kaç sıkıştırma sistemi ile sayfalar optimize edilmiştir. Platformu kendi mvc yapım ile kurguladığım için ekstra bir dosya açıp düzenlemeniz gereken bir yer gerekmiyor tüm işlemler yönetim kısmından yapılabilmektedir. Facebook, Twitter vb. Platformlar için gerekli taglar optimize edilmiştir. Breadcrumb sistemi mevcut sayfalar arası hızlı geçişler için giriş kayıt ve oturum dışı alanlar haricin'de tüm alanlarda mevcuttur. Tasarım Bootstrap v4.0.0 ile geliştirildiği için tüm ekran boyutlarına uyumludur. Yönetim panelin'de daha hızlı işlem yapabilmek ve kolay bulunabilirlik için datatables sınıfı mevcuttur. Gelişmiş tanıtım ve makale arama sistemi mevcut. Kullanıcılar ile iletişime geçilebilmek için facebook tarzı messager tadın da destek sistemi bulunmaktadır. Geri sayım sistemi sayesin de şuandan sonraki zamanlar'da açılacak bir oyun var ise sistem buna göre tanıtım içine otomatik geri sayım alanı ekliyor ve açılış tarihine kadar geri sayıyor, anasayfa'da da o server için açıklacak server sayısına +1 ekliyor Reklam sistemi bulunuyor 6 farklı reklam çeşiti ile sayfanın tasarımını bozmadan tüm sayfalara reklam yayabilmek mümkün bu reklamlar arka plan,popup,manşet,küp,bildirim,mini bar olarak 6 tanedir. Bu reklamlar için'de sadece arka plan 1 sefer eklenebilir diğerlerini bir'den fazla ekleyebilirsiniz çoklu reklam eklemek mümkün. Server ekleyen kişiler için tanıtım indexi oluşturma sistemi tanıtıma özel olarak oluşmaktadır. Her tanıtımın ayrı tanıtım indexi oluşur. Her kullanıcı makale ve tanıtım yazabilir ama eklenen her makale ve tanıtım öncelikle yönetim onayından geçer eğer siz onaylamaz iseniz bu tanıtım veya makaleler yayıma geçmeyecektir. Her makale ve tanıtım için pozitif ve negatif beğeni sistemi vardır bu beğeniler sıralamadaki yeri büyük ölçüde etkilemektedir. Makale ve tanıtımlara yorum yapılabilmektedir. Bu yorumlar yönetici onaylamadığı sürece yayımlanmaz. Her kullanıcı için bir kullanıcı sayfası oluşmaktadır. Açtığı makaleler ve tanıtımların listelendiği bir profil sayfası Makale ve Tanıtım sayfası oluşturulduğun'dan sonra her tanıtım ve makale için ekstra birde analiz sayfa oluşur bu analiz sayfası için'de makaleye veya tanıtıma yapılmış yorumlar beğeniler ziyaret sayısı gibi bir bilgi yer almaktadır. Log Sistemi bulunmaktadır. Her kullanıcının site üzerinde yaptığı işlemler kayıt altına alınmaktadır. Ve kullanıcılar yaptığı bu kayıtları görüntüleyebilir. Ban sistemi mevcut bir hesabı erişime kapatabilirsiniz. Orientation sistemi mevcut bu sistem sayesin'de reklamlara kaç kere tıklanmış hangi reklama ne kadar tıklanmış hangi tanıtım daha çok ziyaret almış bu bilgilere sahip olabiliyorsunuz. Bildirim Sistemi kendi içerisin'de reklamda olmakla beraber 4 çeşit bildirim oluşturabiliyorsunuz. Her sayfa'da erişim imkanıda bulunuyor. Bootstrap'ın modal sınıfı sayesin'de ajax ile tek bir alanın tüm işlemleri anlık şekil'de aynı sayfa'da modal içerisinden yapılabilmektedir. Swertalert2 sınıfı mevcut bildirimler, izinler, uyarılar bu sınıf ile verilmektedir. Platforma özel mail şablonu bulunmaktadır bu şablon üzerinden iletiler yollanır. Etiket Sistemi aynı etiketlere ait sahip makaleleri listelenmesini sağlar. 3 Tip hesap yetkisi bulunmaktadır. YÖNETİCİ,MODERATOR,UYE olmak üzere moderatör olan hesaplar makaleleri düzenleyebilir, analizlere bakabilir, yorumları düzenleyebilir,destek sistemine bakabilir,profilleri düzenleyebilir. Yönetici ise her şeyi yapabilir, Üye rütbesi standart yetkilere sahiptir yorum yapabilir,makale yazabilir,tanıtım oluştura bilir,beğeni verebilir. FAQ Sistemi mevcut yönetim üzerinden sıkça sorulan sorular oluşturabilir ve cevaplayabilirsiniz. Güvenli şifre sistemi bu sistem sayesinde hesaplarını güvene alabilirler.MTP-V1 Sistem Gereksinimleri;
İşletim Sistemi: Linux
Kodlama Dili: PHP
PHP Sürümü: 5.5.38 / 5.6.36
Veri Tabanı: Mysql,MariaDB,S:10.1.31
Apache: 2.3.x / 2.4.33
Sorun yaşanmaması için hosting ve domain benim dediğim yerden alır iseniz sunucu taraflı her şeyi halledebilirim.
Ama kendi seçtiğiniz yerden alacak iseniz gerekli izinleri ve ayarlamaları kendiniz yapmalısınız.
Özelleştirmeler ücrete tabidir. Özel sistem ekstra yapılmaktadır.
Sadece Açıklanması gereken bölümlerin resimlerini koyacağım diğerlerine demo üzerinden ulaşabilirsiniz.
MENU YAPISI
Menu yapısı tamamen dinamiktir. Bir dosyayı açıp bir link eklemeniz gerekmiyor sistem yeni bir kategori var ise otomatik olarak oraya ekleyecektir.
![]()
İÇERİK SİSTEMLERİ
Yorum Sistemi, Beğeni sistemi gibi sistemler bulunuyor her üye her içeriğe sadece 1 kez oy verebilir verdiği oyuda geri alamaz.
Her üye yorum yapabilir ama bu yorumlar öncelikle yönetim onayından geçmelidir. Yönetim onayından geçtikten sonra yayımlanır.
![]()
Her makalenin ve tanıtımın ekstra bir analiz sayfası oluşur bu analiz üzerinde verilen beğeniler ve görüntülenme sayısı önizlenir.
Makale Analizi;
![]()
Tanıtım Analizi;
Tanıtım analizinde ekstra sayfa görüntülenmesi'de bulunmaktadır. Ve bu gösterim sayısı ve sayfa ziyaret sayısıyla manuel şekil'de oynana bilinmektedir. Bu oynama işlemini sadece admin yapabilir bu butonlar da zaten sadece admin hesabı olan kişilerde görünecektir.
![]()
Tanıtım Konusu Detaylı;
Tanıtım konusunda incelenecek çok kısım var bu sayfa bir çok işlevi bir arada bulunduruyor bu işlevleri birazdan detaylı şekil'de göstererek anlatacağım.ilk olarak tanıtımın üst kısmını anlatarak başlayalım gördüğünüz gibi bir slider ve yönlendirme butonları var siteye git, kayıt ol, forum gibi bu 3 buton ve slider tamamen isteğe bağlı eklenen bir şeydir yani tanıtımı ekleyen kişi ister ise bunları eklemeyebilir görünümden çıkacaktır. sağ taraf'da gördüğünüz renkli butonlar ise tanıtım sil dışında diğerleri tanıtım sahibinde görünecektir. Tanıtım düzenle zaten açtığı tanıtımı derlemesine sağlıyor tanıtım analizi'de yukarda verdiğim çizelge ekranını açıyor 3 üncü ve en güzeli olan da tanıtım indexi oluşturma bilirsiniz forumda 50 lira 100 lira'dan tanıtım indexi hazırlayıp satıyorlar ve bu sitedeki sistemlerin 10'da biri bile olmuyor için'de bu tanıtım indexi oluştur da platform üzerinde ekledikleri tanıtımın bir indexini oluşturuyor ve sizin bilgisayarınıza indiriyor daha sonra bunu tanıtımı açan kişi sitenin ilk dizinine atabilir birazdan ona devam edeceğim. tanıtımı sil ise sadece admin hesaplarda görünen bir butondur yani paltform üzerinde açılan bir şeyi sadece adminler ve yetkililer silebilir
![]()
Şimdi bir tık alta inelim oradaki özelliklere bakalım;
Şimdi sağ tarafda gördüğünüz tanıtım videosunu izle açılışa son ve onun altındaki server özellikleri kısmına geçelim. Tanıtım videosu üstteki slider ve linkler gibi tamamen isteğe göre eklenen bir şeydir tanıtım sahibi ister ise eklemez. bir görüntü bırakalım sonra tanıtım videosunun açılmış halini görelim sonra devam edelim
![]()
Tanıtım videosunun tıklanmış hali aynı sayfada;
ben örnek video olsun diye bir şarkı koydum bu şekil'de popup için'de ekranın önüne gelecektir video sadece youtube videoları.
![]()
Şimdi devam edelim onun altındaki süre kısmına AÇILIŞA SON kısmı hani bu kısım da tanıtım eklerken açılış tarihi girdiklerin'de eğer şuan ki zamandan ileri bir zaman girmiş ise otomatik olarak oluşacaktır ve geri sayacaktır.
Onun altındaki server özellikleri ise 0,1 sistemin'de bir şey var yada yok şeklin'de ekleyebilirler en çok rağbet gören ve aranan özellikleri yazdım ve işaretlemeye sundum. Bu tanıtımları oluşturduklarında önce yönetim izninden geçmesi gerekiyor eğer yönetim izninden geçer ise yayımlanıyor yoksa onaylanana kadar yayıma geçmiyor ama bu süre zarfında kullanıcıya şu şekil'de bir görünüm de görünüyor tabi tanıtım onayla gene onlarda görünmüyor ben admin hesaba girdiğim için çıkıyor
![]()
Tanıtım sayfasıda bu şekil'de son olarak tanıtım'dan diyelim ki server sahibi tanıtımı ekledi tanıtım indexi oluşturdu peki oluşan bu index nasıl görünecek onuda söyle göstereyim tam sayfayı gösteremeyeceğim tanıtım içeriği çok uzun gereksiz yer kaplar o yüzden görmek isterseniz demoyu ziyaret edip bir tanıtım oluşturarak deneyebilirsiniz. Sağ solda gereksiz boşluk yok üstte ve altta normal'de sitede olan header kısmı ve footer kısmı yok saf ve temiz bir tanıtım halinde görünüyor
![]()
TANITIM SERVER EKLE
Tanıtım ekle kısmına geçelim burada çok özenerek yazdım ki gereken de buydu her kısımın nasıl yazılması gerektiği nelere dikkat edilmesi gerektiği gibi bir çok açıklama bulunuyor ekstra olarak en üstte 2 link verdim biri örnek tanıtım içeriği diğeri de içerik nasıl hazırlanmalı ile ilgili makale burda anlatacak pek kısım yok merak edenler için ekledim.
![]()
REKLAM PAKETLERİ
Ben bu alanı reklam paketleri için yaptım ama bu alanda herşeyin tanımını koyabilirsiniz. ben örnek olsun diye 1 adet ürün ekledim o kısıma ürün kutularını server kutuları gibi yaptım daha çekici geldiğini düşünüyorum bakınası güzellikde oluyor bana göre
![]()
Dediğim gibi örnek olsun diye 1 ürün ekledim siz bu ve bünün gibi bir çok şeyi adminden yönetecek ve ekleyeceksiniz. şimdi bu ürünün içine girelim diyeceğim ama makale uzuyor o yüzden siz demo adresine giderek bunun detaylı incele kısmında ne var bakabilirsiniz.
PROFİL SİSTEMİ
Her kayıt olan hesabın birde profil sayfası oluşur burada açtığı makaleler ve tanıtımların bir listesi görünür. Ayriyetten hesap loglarını görüntüleyebilirler.
![]()
DESTEK SİSTEMİ
Yukarıda özelliklerde de yazdığım gibi facebook messages rahatlığını sevdiğim için onun tadında bir sistem yazdım tabi bu sistem sadece yönetim ve üyeler arasında oluyor yani üyeler başka üyeler ile konuşamıyor sonuç olarak chat değil bu destek sistemi amacı dışında kullanmak saçma olur
![]()
Bir adet destek talebi oluşturalım bakalım;
![]()
oluşturduk;
Gerisi zaten chat yapmak uzatmanın anlamı yok sistem bu şekil'de cevap geldiğin'de eğer mesaj ekranında ise anlık şekil'de görünecektir eğer mesaj ekranında değilse email adresine destek talebiniz cevaplandı diye bildirim gidecektir.
![]()
Şimdi gelelim v.1.1 sürümü ile dün eklediğmi yeni sisteme
SORU & CEVAP SİSTEMİ
Bu sistem 2 gün önce aklıma sezdi yapısını kafam da kurguladım ama vaktim yoktu sonra nasıl oldu ise bir vakit buldum sahurda boşa düştüm o sırada kodladım güzel'de oldu şimdi ona geçelim önce arayüzünden bir görüntü
![]()
Şimdi bir soru oluşturalım;
Kurallar soru başşlığı maksimum 160 karakter olabilir, soru açıklaması da 855 karakter bunu geçer ise soru oluşmaz ve hata alırlar.
![]()
oluşturduk;
![]()
BU SİSTEM NASIL İŞLİYOR?
Güzel soru sistem nasıl işliyor öncelikle yönetim dışın da işlem yapan herkes 10 dakika beklemek zorunda üst üste işlem yapmak yasak olduğundan dolayı üst üste soru ekleyemezler.
Sorulara herkes cevap verebilir tabi üye olma kaidesiyle cevap verildiğin'de soru başlığına veya yorum kısmına tıkladıklarında yapılan cevapları görebilirler tabi bu cevapları görebilmek için'de giriş yapmaları gerekiyor insanları üye olmaya mecbur bırakıyoruz bir nevi bir görüntü atalım üye olmayan biri tıkladığında ne görüyor
![]()
can sıkıcı bir şey ama insanları mecbur bırakmak gerekiyor yoksa kendi istekleriyle olmuyorlar neyse giriş yapıp devam edelim giriş yapmış bir üye gözünden tıkladığında görünen bu tabi ben gene admin hesabı ile giriş yaptım o yüzden o x işaretine takılmayın o sadece adminler'de görünür gereksiz ve spam yorumları ve soruları silebilmeniz için ama sağ tarafdaki cevabı onayla soruyu soran kişide görünür sadece yani soruyu soran kişi bu cevaplardan birini beğenip çözüm olarak düşünür ise bu butona tıkladığın da soru çözüldü olarak otomatik şekil'de işaretlenir
![]()
Onaylanmış bir soru görelim ozaman;
Gördüğünüz gibi sorunun yanına çözüldü işareti geliyor cevap ver butonu gidiyor ve onun yerine görüntüle butonu geliyor soru : 1'in sol tarafındaki butonlara takılmayın onlar admin işlevleri çözülmüş bir soru tekrar aktif etmek için veya silmek için butonlar onlar sadece admin'de görünür
![]()
Neyse birde görüntüle diyip bakalım orda neler olmuş;
Gördüğünüz gibi doğru cevap olarak işaretlenen en üste çıkmış ve yanına doğru cevap tagı gelmiş bu cevabı onayla ve x işaretlerine bakmayın soru çözülse bile onlar admin'de görünür iler'de eğer daha iyi bir soru cevabı olur ise onu işaretleyebilmesi için adminler'de bulunmakta
![]()
Bir'de arama sistemi var soru arama bunun sayesinde de 100 bin tane soru bile olsa aradığınız soruya hemen ulaşım oluyor şuan 1 tane soru var o yüzden görmeniz için bir görüntü atıcam
![]()
SIKÇA SORULAN SORULAR ALANI
Hazır yapmışken bu alanıda yapayım dedim her maddeyi ve açıklamasını yönetim kısmından ekliyorsunuz s-s-s'in de sayfasının bir görünümüne bakalım
![]()
Bu şekil'de bir'de gelişmiş arama sistemi var onuda görelim;
gene daha detaylı şekil'de demo üzerinde incelersiniz.
![]()
Daha görmediğiniz sayfalar var ama onlarıda demoya bakarak da görebilirsiniz şimdi yönlendirme sayfasına bakalım bu yönlendirme sayfası server linkleri ve reklamlar linkleri için yönlendirme yapar yaparkenda hangi reklam ise ona göre sayım var bu tanıtım üzerinde gösterdiğim siteye git butonuna basalım görelim
![]()
Şimdi ortalama olarak ağırlıklı sayfaları gördük sayılır görmediğimiz aç kapa sistemlere göz atalım bir'de burdan biri olan bakım sistemi siteyi bakıma alalım bakımdayken nasıl görünüyor bakalım
![]()
Şimdi diğeri olan reklam aç kapa sistemine bakalım reklamı açalım bakalım nasıl bir görüntüye ulaşıcaz;
![]()
Daha anasayfadan reklamların çeşitlerinni çok fazla olduğunu anlamışsınızdır. Zaten 7 çeşit reklam var bunlardan ilki popup reklamı şuan ekranın tam ortasında duran sport yazan hani ikincisi ise arka plan reklamı sağ ve sol'da görünen hani onun full hali'de şu şekil'de görülmektedir.
![]()
Bu arka plan sistemini js ile yazmak zorunda kaldım ki bakın zorunda diyorumsayfayı alta doğru indirdiğiniz'de gördüğünüz gibi tam üste yapışıyor ve raklamı tam şekil'de görüntülemenizi sağlıyor
3 üncü reklam ise sidebar reklamı şu server listelerinin üstünde görünen yatay reklamlar yanyana 2 tane olan
4 üncü reklam ise o listelerde sağda üstteki reklam yazan kategori reklamı
5 inci ise resimde gördüğünüz sağ tarafdaki kare şeklin'de olan
2000 tll lonca turnuva yazan yani![]()
6 ıncı reklam ise burda gördüğünüz server listesi üzerinde full içerik şeklinde olan manşet reklamı
![]()
7 inci reklam ise en üstte logonun ve arama kısmının yanındaki bildirim reklamı
![]()
bunların hepsi responsive reklamlardır mobil uyumludur hiç bir görüntü hatasına sebebiyet vermezler.
Son olarak tüm işlemler'de kullanılan mail şablonuda bu şekildedir.
![]()
YÖNETİM PANELİ
Yönetimin anasayfasında açılan tanıtımların, makalelelerin sayısı, beğeniler, gösterimler, tıklamalar, son eklenenler, son kayıt olanlar, son admin işlem kayıtlarının ve son eklenen 10 reklamın durumunu listeleyen bir gösterge tablosu görürsünüz.
![]()
Admin üzerinde hızlı erişim olabilmesi için tüm listelemeler datatables ile kurgulandı. Gene içerik gibi her bir alanı tek tek göstermeyeceğim liste işlemlerin'de 2 kısım ve reklam,destek ve site ayarıyla bitireceğim detaylı bakmak isteyenler benim ile iletişime geçebilirler
Liste İşlemlerin'den log kısmı;
burada görünen tüm loglar platform üzerinde tüm hesapların loglarıdır tüm yapılan işlem loglarını ve saatleri burdan görebilirsiniz.
![]()
Liste işlemlerinden göstereceğim 2 inci kısım ise
bildirim listesi diğer tüm sayfa işlemleride bunu gibi tek bir sayfada 4 işlem yapılmakda ekleme, güncelleme,silme ve listeleme
![]()
Ekleme
![]()
Düzenleme
![]()
SİLME
![]()
Diğer liste işlemleri ve paket işlemleri'de ortalama olarak bu şekil'de ama ekstra olarak 3 sayfa daha göstereceğim bunlardan biri
reklam listesi
Burası ilk görünüş'de diğerlerinden fakrlı değil gibi gelebilir ama küçük bir farklı var burda eğer başlık yeşil ise reklamın daha 1 günden fazla vakti olduğu, turuncu ise reklamın son günü olduğunu ve eğer başlık kırmızı ise'de reklamın süresinin bittiğini temsil eder
![]()
Sıradaki adminin destek sistemi
Bu alan da da farklılık olarak mesaj kısmının üstünde 4 adet buton var bunlardan turuncu olanı mesajı bekletir mavi olanı mesajı kapatır kırmızı olanı mesajı siler yeşil olanıda üyenin profiline gider
![]()
Son olarak da site ayarları kısmını gösterelim
![]()
Son olarak demiştik ama ekstra olarak merak eden var ise tanıtımın hem feed hemde sitemap haritası otomatik olarak oluşmaktadır. aynı şekil'de robots.txt dosyasıda
MTP V1.1 Güncellemesi;
- Tüm Yapı ayarlara bağlandı.
- Reklamlarda iyileştirme yapıldı ve reklam sayısı 7 çıkartıldı.
- Soru & Cevap Sistemi Eklendi.
- Bir kaç alanda e-posta bildirimi alınamıyordu onlar alınabilir hale getirildi.
- Yönlendirme Sistemi eklendi.
- Yön Tuşları eklendi yukarı/aşşağı
- Hızlı menü güncellendi makaleler artık kategori altında görünüyor
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)