HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
https://forum.turkmmo.com/konu/3689372-foxfs-is-not-working/Saol Abi
Help me please,i edited the topic
Hangi dosyayi değiştirdin ?packleri 40 defa kapattım 40'da 1 dogru kapanmıştır mutlakaolmuyor client src de eksik bi kod var başka bi client src nin dosyalarıyla degişim yapıp build ettim bu sorunu çözdüm biraz daha geniş çaplı araştırma yapıp hangi blok eksik onu bulmaya çalışıyorum
![]()
Buna kendi packımı nasıl ayarlıcam örenk veriyorum 4 envanter butonlarının gözükmesi için dosya ekledim o dosyayı nasıl okutcam buna
kardeşim şöyle anlatayım denemediğim yol kalmadı farklı olan kod bloğunu bulamadım veya ben göremiyorum o kod bloğunuHangi dosyayi değiştirdin ?
bulduğum çözüm kendi client srcmun userinterface/vsfile-userinterface dahil aldım foxfs kurulmuş başka bir client srcye entegre ettim build esnasında bi kaç sorun oluştu onları çözdükten sonra sorunsuz kullanılabilir hale getirdim. forumda yardım istediklerimden cevap alamadım kendi göbeğimi kendim kestim netice olarak çalışıyor kullanıyorum. iyi forumlar
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)