Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Türkiye'de Bulunan Tipler Bunlar Siz Bide Yabancıların Elindekileri Görseniz Metin2 mi Bu Dersinizbu metin2dden daha farklı oyun olmalara dogru gidiyor açıkcası değişim şart lakin![]()

Türkiye'de Bulunan Tipler Bunlar Siz Bide Yabancıların Elindekileri Görseniz Metin2 mi Bu Dersiniz![]()
hocam öyle tabi ama oyunun dengesi bozuluyor kanımca en basitinden wslik serverlar bana sacma gelir item kasmak yok herkes aynı level ve astronomik damage olması oyunun dengesinin bozulmasına neden oluyor bence

sadece benim fikrim bu okadar

Fikrinize Saygım Sonsuz Söylediğiniz Gibi Herkesin Zevki Farklı,Herkesin Düşüncesi Farklı Bize Göre Oyun Daha Güzel Hale Gelir Sana Göre Bozulur Yapacak Bişey Yok Herkes Aynı Zevki Almıyor Maalesefhocam öyle tabi ama oyunun dengesi bozuluyor kanımca en basitinden wslik serverlar bana sacma gelir item kasmak yok herkes aynı level ve astronomik damage olması oyunun dengesinin bozulmasına neden oluyor bence
sadece benim fikrim bu okadar![]()
Teşekkür ederim hocam iyi forumlar dilerim.
Alakasız olacak ama bir gün Global bir metin2 server markamızın olması dileklerimle 
Alakasız olacak ama bir gün Global bir metin2 server markamızın olması dileklerimle 
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)