ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Cannot find item By [OfflineShop] Syser Hide

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliYakar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 30
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

AliYakar

Ben Hep Kaybedenlerden Oldum.
TM Üye
Konular
65
Online süresi
1d 13h
Reaksiyon Skoru
197
Altın Konu
0
TM Yaşı
8 Yıl 6 Ay 28 Gün
Başarım Puanı
127
MmoLira
202
DevLira
0
Ticaret - 100%
2   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

PythonİtemModule.cpp Açıp

Bu Kodu Aratıp

PyObject * itemSelectItem(PyObject * poSelf, PyObject * poArgs)

Bu Şekilde Değiştiriyoruz.

Aldığım Bir Syserdi Biraz Uğraş Sonucu Buldum Paylaşıldıysa Kapatılsın.

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Bu Kodu Aratıp

Öğeyi görmek için üye olmalısınız.

konuya nerden gireceğimi bilemedim sadece şunu söylemek istiyorum çözüm olmayan şeyleri burda paylaşmanızı anlayamadım // bu sekilde yorum satırına almak iyi bir şey değil aksine kötü birşey niye böyle paylaşımlar yapıp bilmeyen insanlarıda yanlış yönlendiriyorsunuz anlamadım hatanın sebebine gelince selectitem(itemvnum) seklinde pytonda bi kod görürsünüz bu ise verilen itemvnumu secmeye yarar yani o item vnum üzerinde işlem yapabilmek için belirteç gibi bir şey yapıoruz eğer itemvnumun degeri atıyorum 1 nolu item vnum item_protoda bulamazsa bu syserri verir tek yapmanız gerken selectitem yaparken itemvnumu ife sokmanız atıyorum su sekilde if itemvnum == 0: return gibi yani senin o syseri kapatman sacmalıkdan başka hiç bir şey değildir yani diyebilirsinki ben buna çözüm değil sadece basması beni rahatsız diyor hatayı cozmesem bile syserr görmek morelimi bozuyor fakat bunu demenizdede su sıkıntı ortaya cıkar atıyorum kodsal bi hata yaptıgımızda syserr gibi sistem errorlarını bastırmassak hataların nerde oldugunu göremeyiz kısacası sistem hatalarını kapatmak yerine sorunları cozmeyi deneyin cünkü sırf o syserri kapattınız diye bi sistem veya bir şey yapmaya kalktıgınızda syserr goremiceniz icin sorunu anlamak için artık müneccim olmanız gerek biraz sert konusmus olabilirim ama kendi mesleğim gereği baska söylicek bir yol bulamadım iyi günler

Bu Kodu Aratıp

input_login.cpp/void CInputLogin::EnterGame İçerisinde gözüne güvenli gözüken bir yere ekle :

Sistemdeki sorun istemci de olan değerin çıldırması ile alakalı. Oyuna her girişte bu sorguyu gönderir isen değerleri temizleyecektir. Daha iyisi yapılabilir ama gecenin üçünde aklımdan geçen bu :(.

"Şubat ayı ve üzeri Ken offline shop için geçerli çözümdür."

"Hata verir ise dosyaya offlineshop_manager.h belirtin."

Saygılarımla.
Teşekkürler .

in this way we only hide the error

Uzun zamandır var olab bir syser oyuna bir zararı yok ama insan syser sıfır istiyor teşekkürler:) ( sadece offshopda değil bir-çok yerde çıkıyor)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri