Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Gameforge pvp serverlara bilgilendirme

• Konuyu başlatan NexusTR
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 4
  • Görüntüleme 575

NexusTR

Community Manager
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
TM Üye
Konular
159
Online süresi
59920s
Reaksiyon Skoru
202
Altın Konu
0
Başarım Puanı
160
TM Yaşı
10 Yıl 1 Ay 29 Gün
MmoLira
774
DevLira
-168

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Selamlar, Aydınlatmak amaçlı bilgi aktarıyorum;
G 4D GMBH Operasyon yöneticisi, Alwin'den bir kısa açıklama.

Gameforge 4D GmbH Operations Manager -
Alwin Nßréta

Hallo zusammen, wie Sie wissen, Gameforge 4D GmbH in der Türkei und die Spekulation werden ein paar aktiven privaten Game-Servern auf der ganzen Weltabwandern.
Zuerst möchte ich, dass Sie wissen, dass so etwas nicht möglich ist. Eigentlich ist es möglich, aber es ist eine Art von Bewegung, mit der wir uns nicht befassen wollen.
Anstatt jedes Spiel einzeln zu entdecken und rechtliche Schritte einzuleiten, haben wir versucht, eine grundlegende Lösung für dieses Problem zu finden, und ich glaube, wir haben es gefunden.
Am 16.03.2018 durchsuchten wir ein wenig Metin2 private Spieleserver und stellten fest, dass sie dieses Spiel mit FreeBSD-Versionen veröffentlicht haben.
Wir haben die Lösung gefunden, um eine Einigung mit der FreeBSD-Entwicklerfirma zu erzielen.
In einem No-Show-Prozess kann FreeBSD die Text2-Struktur nicht mehr als neues Update für die FreeBSD-Kernel-Software verwenden. Wir warten immer noch auf diese Entscheidung.
Ich hoffe, dies ist das richtigeErgebnis für alle.
Mit meiner Liebe ...

Türkçe Bildiri;
Gameforge 4D GmbH Operasyon Yöneticisi - Alwin Nßréta
Merhabalar, bildiğiniz üzere Gameforge 4D GmbH firmasının Türkiye ve dünyada aktif olanprivate oyun sunucularınıkapatacağı yönünde bir kaç söylenti gezmekte.
Öncelikle bilmenizi isterim ki, böyle bir şey mümkün değil. Aslındamümkün ama uğraşmakistemeyeceğimiz türden bir hareket.
Biz her oyunu tek tek keşif edip yasal işlem başlatmak yerine, bu soruna kökten çözüm bulmayı amaçladık ve sanıyorum bulduk.
16.03.2018 tarihinde, Metin2 private oyun sunucularını birazaraştırdık, FreeBSD sürümleri ile bu oyunu yayınladıklarını fark ettik.
Bizde çözümü, FreeBSD geliştirici firması ile anlaşma yoluna varmak ile bulduk.
İlerleyen süreçlerde, FreeBSDyazılımlarına eklenecek yeni bir güncelleme ile artık Metin2 yapısı olarak FreeBSD kullanılamayacak. Henüz bu kararın çıkmasını beklemekteyiz.
Umarız bu herkes için en doğru sonuç olur.
Sevgilerim ile..

Konuyu okudum, aydınlatmak için bilgi aktardım.
Türkçe açıklaması yukarı da yer almaktadır.

Asılsız bilgi değildir, tastik;
lOlORB.png

FreeBSD dışında metin2 uyumlu olanlarda var oda bir çözüm değil aslında boşa laf ediyorlar

Hiç birşey yapamazlar kendi sunucularından daha gelişmir private serverler var piyasada emin olun

günecll++

Teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri