xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Instagram User acıcı [v3] Satışta

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba Arkadaşlar.Kısa bir süre önce yazmış olduğum programın v2, v2.5 versiyonlarını farklı forumlarda paylaşmıştım baya ilgi gösterildi herkes tarafından beğenildi ve sorunsuz çalıştı.Bu sefer v3 ü farklı fonksiyonlar ekleyerek sorunsuz hale getirdim.Satın almak isteyen arkadaşlar yazabilir.Satın alacak her kişi için özel olarak fonksiyon düzenlenecek ve teslim edilecektir.Program kendiliğinden hesap oluşturmaktadır.Oluşturduğu hesapların bilgierini bir txt dosyasına kaydetmektedir.Hesapları oluşturduktan sonra hesabın doğrulamaya düşme imkanını 0 a çekmek için hesap ayarlarını otomatik değiştirmektedir.Eposta olayını soracak olursanız orda size bir güzelliğim vardır.Herşey otomatik oluşacaktır.Eposta şifre k.adı ile uğraşmanıza artık gerek kalmayacaktır! Fiyatını özelden konuşabiliriz.Abartı bir fiyat değildir.Öğrenciyim ve harçlığımı çıkarmak için iyi bir adım diye düşünüyorum.Makul fiyata satılıktır teşekkürler :)
Ygzo5j.jpg

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri