HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
sen yazarsın biliyorum o yüzden gel beraber iş yapalım diyorum bak benim günlük kazancım 2bin € seninle çalışırsak aylık 500bin $ Kazanabiliriz bu teklifimi değerlendir Türkiyeye Yatırım yapabiliriz
ben low kişilerle pek çalışmayı sevmiyorum yazdıgın zodyağı gördüm ve benim sadece 1 saatimi alır yapması ayıq ol yani
Benim Sourceme 1 hafta önem versem webzen Benden 1m € karşılıgında Satın alacagını söyledi Webzenle çalışmakdan Nefret Ediyorum Geçen Yang Ve Won bugunu fixledim 250bin € Yarısını Yolladı Yarısını Daha Yollayacak sen ne kadar güvenebilirsin ki ?
Sen ve ben diyorum birlikte Gameforgeden Daha iyi bir oyun yapabiliriz Ne Dersin Sistem benden Fixler senden ?
Haklısın abi ama Suky Ömer Sinirlenirse Bizden daha İyi Files Yapar Adam Sistem Yazmak İçin yaşıyor çünkü
Benim Sourceme 1 hafta önem versem webzen Benden 1m € karşılıgında Satın alacagını söyledi Webzenle çalışmakdan Nefret Ediyorum Geçen Yang Ve Won bugunu fixledim 250bin € Yarısını Yolladı Yarısını Daha Yollayacak sen ne kadar güvenebilirsin ki ?
Biliyorum Ona Ben Bile Yetişemem
Haklısın abi ama Suky Ömer Sinirlenirse Bizden daha İyi Files Yapar Adam Sistem Yazmak İçin yaşıyor çünkü
Rohan filesini bana verdi istersen sana verebilirim, Kendini geliştirirsin.Biliyorum Ona Ben Bile Yetişemem
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)