- Konular
- 6
- Reaksiyon Skoru
- 7
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 5 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 23
- MmoLira
- 2
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
- ESSELAMÜ ALEYKÜM
- --------------------------------------
Herkese Merhaba Arkadaşlar Bugün Bi Karar Aldık Ve Sizler'le Metin2 Server'Lerin Account'unu Paylaşmaya Karar Verdik Fakat Söyle Bi Sorun Vardıki Biz Emek Hırsızlığı Yapmak İstemiyoruz Bu Yüzden 2 ci Bi Karar Aldık'ki Buda Suydu Kapalı Olan Metin2 Server'lerin Account'unu Paylasçaz Böylelikle Suvan Aktif Olan Metin2 Server'lere Emek Veren Arkadaşlarımız Mağdur Olmıyaçak
Türkmmo'da Metin2 Account Paylaşmak Yasak'mı Bilmiyorum Bu Yüzden Bu Sadece Bugünlük Bilgilendirme olsun. Admin Veya Site Yöneticileri Olumlu Veya Olumsuz Bi Çevap Yazarsa Paylaşımları Burdan Veya Başka Bi Yerden Yürütcez
05,05,2018 Tarihine Kadar Yorum ve Görüşlerinizi Bekliyorum Bu Tarih'te Paylaşım Yapçaz Eğer Adminler Onaylarsa Onaylamazsa Facebook'ta Paylaşım Yapıçaz Takip Etmiyen'lerin Paylaşım Yaptığımız'dan Bile Haberi Olmıyabilir.
Elimiz'de Olan Bazı Metin2 Server'Leri Account'Ları Assağıda Gördüğünüz Gibidir. Anket'e Katılıp İsdediğiiz Serverin Account'unu Belirte Bilirsiniz.
--------------------------------------------------------------------------------------
JusticeADALET
-----------------------
Türkmmo'da Metin2 Account Paylaşmak Yasak'mı Bilmiyorum Bu Yüzden Bu Sadece Bugünlük Bilgilendirme olsun. Admin Veya Site Yöneticileri Olumlu Veya Olumsuz Bi Çevap Yazarsa Paylaşımları Burdan Veya Başka Bi Yerden Yürütcez
05,05,2018 Tarihine Kadar Yorum ve Görüşlerinizi Bekliyorum Bu Tarih'te Paylaşım Yapçaz Eğer Adminler Onaylarsa Onaylamazsa Facebook'ta Paylaşım Yapıçaz Takip Etmiyen'lerin Paylaşım Yaptığımız'dan Bile Haberi Olmıyabilir.
Elimiz'de Olan Bazı Metin2 Server'Leri Account'Ları Assağıda Gördüğünüz Gibidir. Anket'e Katılıp İsdediğiiz Serverin Account'unu Belirte Bilirsiniz.
--------------------------------------------------------------------------------------
JusticeADALET
-----------------------
- Konular
- 3,472
- Çözüm
- 33
- Reaksiyon Skoru
- 3,203
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 11 Yıl 3 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 390
- MmoLira
- -468
- DevLira
- 0
Kişisel bilgilerin paylaşımına malesef izin veremiyoruz.
- Konular
- 116
- Online süresi
- 1d 1h
- Reaksiyon Skoru
- 224
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 23 Gün
- Başarım Puanı
- 178
- MmoLira
- 543
- DevLira
- 0
Turkmmo üzerinde metin2 oyunlarının accountları paylaşmak yasak. Bence böyle bir işleme kalkışmayın ban yiyebilirsiniz.
- Konular
- 6
- Reaksiyon Skoru
- 7
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 5 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 23
- MmoLira
- 2
- DevLira
- 0
ok Saten Belirtmiştim Bilgilendirme Diye. Bi Sorun Olmaz Umarım.
- Konular
- 6,063
- Çözüm
- 11
- Online süresi
- 2mo 9d
- Reaksiyon Skoru
- 6,031
- Altın Konu
- 6
- Başarım Puanı
- 511
- MmoLira
- 13,233
- DevLira
- 56
Biz bu tür konuları forumumuz da elimizden geldiğince barındırmamaya çalışıyoruz.ok Saten Belirtmiştim Bilgilendirme Diye. Bi Sorun Olmaz Umarım.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...