ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

M2-Zero Yardım GÜNCEL!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emo1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emo1

https://discord.gg/Qs7gRsYhkd
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
TM Üye
Konular
180
Çözüm
1
Online süresi
4d 5h
Reaksiyon Skoru
125
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 11 Ay 22 Gün
Başarım Puanı
184
MmoLira
1,242
DevLira
24
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

ss​

Son düzenleme:
Merhaba, her gün bir başka serverin ifşasını atıyorum. Bu Metin2 pvp serverlerin yardımları bitmedi, tüm sunucularda aynı şeyler. Nesne Market üzerinden zaten kazanıyorsunuz daha ne gerek var ki el altından item satmaya. Bugün de M2-Zero Yardım sizlere sunuyorum. Lucas2 ACC için mesaj atınız. İnternet üzerinde Upload edilmiş olanları indirmeyiniz içerisine trojen koymuş olabilirler.

Strong2 ve diğer swlerden bahsediyorlar o swler ile alakam yok.
Videoyu çeken kişiyi dahi tanımıyorum. Tel no yok, saçma sapan konuşmalar ayrı yetden benim yaşım 23 bile değil onu geçtim ? M2-ZERO'da leş sistemi yok fotoğraflarda leş var

Bi işe girişiyorsunuz bari adam akılı yapın
Allah düşmanın bile delikanlısını versin

Ortada yalan yanlış bir şey yoktur. Sen kimsin ki senin hakkında yalan bir içerik paylaşayım ? Yardım yaptığın adam kim ise onunla git muhalefet ol. Bundan sonra böyle yardımlar yapma ki oyununun ömrü kısalmasın, sizin yüzünüzden pvp sunucuların ömrü bitiyor. Oyuncular itemci.com gibi siteler üzerinden satış yapıyorlar.

Ortada yalan yanlış birşey yok mu? nasıl kanıtlayım ? yardım yardım diyorsunuz ortada kanıt yok o atılan sslerdeki itemler leş sayısı yazıyor onun m2 zero ile ne alakası var sahte konuşma ayarlamak çokmu zor?

9myMgr.png

m2BOoy.png

Son düzenleme:
Strong2 ve Coldmt2 ile alakamız yok Anladığım kadarıyla kitlemiz ve, hizmetimiz bağzıları'nın zoruna gitmiş, ve bu başarımızın üstünlüğünü gösterir.

[ZR]Poker

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri