- Konular
- 180
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 4d 5h
- Reaksiyon Skoru
- 125
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 11 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 184
- MmoLira
- 1,242
- DevLira
- 24
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
ss
Son düzenleme:
- Konular
- 3
- Online süresi
- 8d 9h
- Reaksiyon Skoru
- 96
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 5 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 118
- MmoLira
- 2,036
- DevLira
- 0
Merhaba, her gün bir başka serverin ifşasını atıyorum. Bu Metin2 pvp serverlerin yardımları bitmedi, tüm sunucularda aynı şeyler. Nesne Market üzerinden zaten kazanıyorsunuz daha ne gerek var ki el altından item satmaya. Bugün de M2-Zero Yardım sizlere sunuyorum. Lucas2 ACC için mesaj atınız. İnternet üzerinde Upload edilmiş olanları indirmeyiniz içerisine trojen koymuş olabilirler.
Strong2 ve diğer swlerden bahsediyorlar o swler ile alakam yok.
Videoyu çeken kişiyi dahi tanımıyorum. Tel no yok, saçma sapan konuşmalar ayrı yetden benim yaşım 23 bile değil onu geçtim ? M2-ZERO'da leş sistemi yok fotoğraflarda leş var
Bi işe girişiyorsunuz bari adam akılı yapın
Allah düşmanın bile delikanlısını versin
- Konular
- 3
- Online süresi
- 8d 9h
- Reaksiyon Skoru
- 96
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 5 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 118
- MmoLira
- 2,036
- DevLira
- 0
Ortada yalan yanlış bir şey yoktur. Sen kimsin ki senin hakkında yalan bir içerik paylaşayım ? Yardım yaptığın adam kim ise onunla git muhalefet ol. Bundan sonra böyle yardımlar yapma ki oyununun ömrü kısalmasın, sizin yüzünüzden pvp sunucuların ömrü bitiyor. Oyuncular itemci.com gibi siteler üzerinden satış yapıyorlar.
Ortada yalan yanlış birşey yok mu? nasıl kanıtlayım ? yardım yardım diyorsunuz ortada kanıt yok o atılan sslerdeki itemler leş sayısı yazıyor onun m2 zero ile ne alakası var sahte konuşma ayarlamak çokmu zor?
Son düzenleme:
- Konular
- 0
- Online süresi
- 3m 56s
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 3 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 54
- MmoLira
- 22
- DevLira
- 0
Strong2 ve Coldmt2 ile alakamız yok Anladığım kadarıyla kitlemiz ve, hizmetimiz bağzıları'nın zoruna gitmiş, ve bu başarımızın üstünlüğünü gösterir.
[ZR]Poker
[ZR]Poker
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)