Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Ücretli Files Yaptıracağım İlgilenenler İçeri

Konular
4
Online süresi
294s
Reaksiyon Skoru
3
Altın Konu
0
Başarım Puanı
63
TM Yaşı
8 Yıl 6 Ay 26 Gün
MmoLira
4
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Sayın TURKMMO Kullanıcıları
Ben Files Arıyorum Daha Doğrusu Hatasız Bir Files Yapa Bilecek Birni Arıyorum
Bana Aşağıda Yer Alan filesi sorunsuz Yapıp İleride çıkacak sorunlarıylada ilgilenecek
İşini gerçekten adam gibi yapan insanlar ile işyapmak istiyorum
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
OFFİCALL SİSTEMLERE SAHİP OLAN FİLES
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
=> OFİCİAL 2010`da Olan 4 Karaketer
=>
OFİCİAL 2018 4 Envanter 3 ve 4.cü TR.de İtem Genişletme ile Açılan
=>
OFİCİAL Kostüm / Kostüm Binek / Kostüm Silah / Kemer / Enerji Sistemleri
=>
OFİCİAL Yang / Won / Gaya Sistemleri Olursa Envanterde Ep Sistemi
=>
OFİCİAL Offline Çevirim Dışı Pazar Sistemi Kaşmir Paketi Ekli olan
=>
OFİCİAL Kuşak Sistemi
=>
OFİCİAL CH Değiştirme Sistemi
=>
OFİCİAL Okey Event Sistemi
Not ====== TR deki Tüm Pet,Binek,Silah,Zırh ile ekli Olaması

OFFİCALL HARİTA SAHİP OLAN FİLES
=> OFİCİAL Catacomb / Örümcek Barones Sistemi vede Haritaları
=>
OFİCİAL 90.Lv Bete Map / Beta İtem / Beta Mobları Olan
=>
OFİCİAL Nemere / Razador / Meley Haritaları vede Sistemi Olan
2014 Yıllarına Kadar Ofticall Olan Event Sistemleri Olup Çalışması Bu Eventler
AYIŞIĞI / ALTIGEN / SİMİT/ ÇORAP / FUTBOOL TOPU / GÜL & ÇİKOLATA /
HALOWEEN / PASKALYA / 3.İMPARATORLUK / SAVUN YOK ET -- EVENTLERİ
Eventlerin Olup Ofticall Halde Çalışması Gerekmelidir

EKLENMESİ GEREKEN SİSTEMLER
=> Saltanat Pet qui Sistemine Sahip Hatasız Sistemli
=> Gemi Savaş Sistemi
=> Kral Lonca / Kral Oyuncu / Vip Oyuncu Sistemi
=> Silah / Zırhlara 4 Taş ekleme soket cevheri İle Açılan
=> Mini Map`ta Face / Site / Form / Wiki Sosyal Medya Butonları
=> Kadim Efsun Sistemi
=> Efsun Aktarma Sistemi
=> Manevi Efsun Sistemi
=> Kemik Sistemi
=> Beceri Kitab Sistemi [qui Sistemli]

HIZLI MENÜDE BULUNMASINI İSTEDİĞİM SİSTEMLER
=> Işınlanma Harita Gui Sistemi
=> Kader Çarkı Won İle Çevrile Bilmeli
=> Efsun Botu Sistemi

NOT = MUTLAKA EKLENECEK OLAN HARİTALAR
En son olarak fazladan 6 adet sıfırdan harita ekleyeceğiz..
Harita boyutları 2 TANESİ 1X1 / 2 TANESİ 4X4 / 2 TANESİ 6X6
Olmak üzere benim vermiş olduğum haritaları sorunsuz bir şekilde eklemesi vede ışınlanması

Sayın arkadaşlar fileste bundan heriç hiçbirr sistem istemiyorum vede kesinlikle temiz bir packa sahip olmalı vede pack içerisinde yada oyun içinde laycan vede simya ile ilgili hiç bir şey istemiyorum

Bu filesi yaparım diyen varsa
SKYPE = www.mt2master.net iletişim kursun gereksizyere gereksiz insanlar meşkul etmeye kalkmasın ayrıca filesi bu forumda referansı olan kişilerden almayı düşünüyorum bilginize ?

Sayın TURKMMO Kullanıcıları
Ben Files Arıyorum Daha Doğrusu Hatasız Bir Files Yapa Bilecek Birni Arıyorum
Bana Aşağıda Yer Alan filesi sorunsuz Yapıp İleride çıkacak sorunlarıylada ilgilenecek
İşini gerçekten adam gibi yapan insanlar ile işyapmak istiyorum
OFFİCALL SİSTEMLERE SAHİP OLAN FİLES
=> OFİCİAL 2010`da Olan 4 Karaketer
=>
OFİCİAL 2018 4 Envanter 3 ve 4.cü TR.de İtem Genişletme ile Açılan
=>
OFİCİAL Kostüm / Kostüm Binek / Kostüm Silah / Kemer / Enerji Sistemleri
=>
OFİCİAL Yang / Won / Gaya Sistemleri Olursa Envanterde Ep Sistemi
=>
OFİCİAL Offline Çevirim Dışı Pazar Sistemi Kaşmir Paketi Ekli olan
=>
OFİCİAL Kuşak Sistemi
=>
OFİCİAL CH Değiştirme Sistemi
=>
OFİCİAL Okey Event Sistemi
Not ====== TR deki Tüm Pet,Binek,Silah,Zırh ile ekli Olaması

OFFİCALL HARİTA SAHİP OLAN FİLES
=> OFİCİAL Catacomb / Örümcek Barones Sistemi vede Haritaları
=>
OFİCİAL 90.Lv Bete Map / Beta İtem / Beta Mobları Olan
=>
OFİCİAL Nemere / Razador / Meley Haritaları vede Sistemi Olan
2014 Yıllarına Kadar Ofticall Olan Event Sistemleri Olup Çalışması Bu Eventler
AYIŞIĞI / ALTIGEN / SİMİT/ ÇORAP / FUTBOOL TOPU / GÜL & ÇİKOLATA /
HALOWEEN / PASKALYA / 3.İMPARATORLUK / SAVUN YOK ET -- EVENTLERİ
Eventlerin Olup Ofticall Halde Çalışması Gerekmelidir

EKLENMESİ GEREKEN SİSTEMLER
=> Saltanat Pet qui Sistemine Sahip Hatasız Sistemli
=> Gemi Savaş Sistemi
=> Kral Lonca / Kral Oyuncu / Vip Oyuncu Sistemi
=> Silah / Zırhlara 4 Taş ekleme soket cevheri İle Açılan
=> Mini Map`ta Face / Site / Form / Wiki Sosyal Medya Butonları
=> Kadim Efsun Sistemi
=> Efsun Aktarma Sistemi
=> Manevi Efsun Sistemi
=> Kemik Sistemi
=> Beceri Kitab Sistemi [qui Sistemli]

HIZLI MENÜDE BULUNMASINI İSTEDİĞİM SİSTEMLER
=> Işınlanma Harita Gui Sistemi
=> Kader Çarkı Won İle Çevrile Bilmeli
=> Efsun Botu Sistemi

NOT = MUTLAKA EKLENECEK OLAN HARİTALAR
En son olarak fazladan 6 adet sıfırdan harita ekleyeceğiz..
Harita boyutları 2 TANESİ 1X1 / 2 TANESİ 4X4 / 2 TANESİ 6X6
Olmak üzere benim vermiş olduğum haritaları sorunsuz bir şekilde eklemesi vede ışınlanması

Sayın arkadaşlar fileste bundan heriç hiçbirr sistem istemiyorum vede kesinlikle temiz bir packa sahip olmalı vede pack içerisinde yada oyun içinde laycan vede simya ile ilgili hiç bir şey istemiyorum

Bu filesi yaparım diyen varsa
SKYPE = www.mt2master.net iletişim kursun gereksizyere gereksiz insanlar meşkul etmeye kalkmasın ayrıca filesi bu forumda referansı olan kişilerden almayı düşünüyorum bilginize ?
abi bunları forumdan da bulabilirsin. olmayan sistemleri birine rica et o filesa direk eklesin :)

abi bunları forumdan da bulabilirsin. olmayan sistemleri birine rica et o filesa direk eklesin :)

Sorunsuz K40 ya sahip olan bir files bulmak gerekli ? sourcesi alt yapısı sağlam olan bir files gerekiyor
biliyorsunki kimseylede pek içli dışlı olmak istemiyorum :( sonra illaki sıkıntı yaşıyoruz onun için gerçekten adam gibi filesi yapıp verecek sorunsuz hale getirip teslim edecek biri ile ücretle çalışırım daha iyi :)

Sorunsuz K40 ya sahip olan bir files bulmak gerekli ? sourcesi alt yapısı sağlam olan bir files gerekiyor
biliyorsunki kimseylede pek içli dışlı olmak istemiyorum :( sonra illaki sıkıntı yaşıyoruz onun için gerçekten adam gibi filesi yapıp verecek sorunsuz hale getirip teslim edecek biri ile ücretle çalışırım daha iyi :)
sorunsuz yoktur be abi tr bile sorunla karşılaştı :(. ücreti ilk sen verincede filesı vermiyorlar.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri