NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

localhost sunucu kurmak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kalfeselam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

kalfeselam

Level 1
Üye
Konular
8
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
8 Yıl 1 Ay 18 Gün
Başarım Puanı
1
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

server kurmak istiyorum aylardır ama sabit ip değil kendi ipm üzerinden kurcam no ip değil modem ipmden e olur yardım edin

İnternet hizmeti aldığın şirketi arayarak öncelikle ip adresini sabitlemelerini söylemelisin aylık 10 lira gibi ek bir ücret alırlar. İP Adresi sabit olmadığı sürece sürekli değişeceği için sen daha kurulumu bitirmeden ip değişmiş olacak sabit ip bu yüzden gerekli ilk yapman gereken bu ama benim önerim 25 lira ya bile aylık bir sunucu makinesi bulabilirsin hatta kullandıkça öde sistemi olan bir yer'den alabilirsin digitalocean mesela kullandıkça ödersin site linki de bu şekil'de https://www.digitalocean.com/

İpyi sabitlerim sen anlat bana reis

İpyi sabitlerim sen anlat bana reis
Anlatılacak başka bir kısım yok ip adresini sabitlediğin zaman modeme port açıp sabitlettiğin ip adresi üzerine ve o portları kullanarak makina oluşturacaksın. Forumda ve bir çok site'de bunun ile ilgili makale bulabilirsin bu bölüm üzerinden makalelere ve videolara ulaşabilirsin senin yapman gereken sabitlettiğin ip adresini kullanmak okadar https://forum.turkmmo.com/kategori/freebsd/

Yok işte bulamıyorum inlari

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri