HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
@Arcface virüstotal taramasını lütfen 12 saat içinde güncelleyin
bir sorun mu var eskisin de ?@Arcface virüstotal taramasını lütfen 12 saat içinde güncelleyin
virüstotal taraması eksik yapılmış dosya ismi yazmıyor ve tarama halen devam ediyor gibi eski olmamla alakası yokbir sorun mu var eskisin de ?
yanlış okudun sanırım eskisinde sorun mu var diyorum yani virus total güncellerken silebiliyor adını bu gayet normal ama kalkıp şimdi onu indirip tekrar taratıp virus total taramasını koymayla uğraşamayacağım yapmak istersen yapabilirsin yapmayacaksan da konuyu kapatabilirsin sıkıntı yok zaten 40-50 kişide gördüm konuda toplasan 3-5 teşekkür yok o yüzden pekte umrumda değil artık açıkcasıvirüstotal taraması eksik yapılmış dosya ismi yazmıyor ve tarama halen devam ediyor gibi eski olmamla alakası yok
@Arcface yanlış anlaşılma özürü olarak virüstotali düzeltecegim tekrardan kusura bakma iyi forumlar.yanlış okudun sanırım eskisinde sorun mu var diyorum yani virus total güncellerken silebiliyor adını bu gayet normal ama kalkıp şimdi onu indirip tekrar taratıp virus total taramasını koymayla uğraşamayacağım yapmak istersen yapabilirsin yapmayacaksan da konuyu kapatabilirsin sıkıntı yok zaten 40-50 kişide gördüm konuda toplasan 3-5 teşekkür yok o yüzden pekte umrumda değil artık açıkcası
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)