- Konular
- 293
- Online süresi
- 6ay 2g
- Reaksiyon Skoru
- 983
- Altın Konu
- 3
- Başarım Puanı
- 242
- TM Yaşı
- 8 Yıl 4 Ay 10 Gün
- MmoLira
- 5,783
- DevLira
- 9
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Merhaba Arkadaşlar. Rinamt2 de meşhur olan kankırmızı zırhları herkes arıyordur... Bu zırhları malesefki rinamt2 packından almak mümkün değil fakat kendi emeğimle aynı zırhı yapmış bulundum ve sizlere paylaşmak istiyorum
Öncelikle şunuda belirtiyim MUTTALİP DUMAN ADLI BİR ŞAHSİYETSİZ BİR ÇOCUK VAR HIRSIZ,DOLANDIRICI,
KARAKTERSİZ BİR İNSAN MİLLETİN SERVERİYLE UĞRAŞIR EPOSTALARINI ÇALAR.. HERTÜRLÜ SAHTEKARLIK EMEK HIRSIZLIĞI MEVCCUT SERVERİNE ASLA KAYIT DAHİ OLMAYINIZ... (Titanmt2) ye yani kesinlikle kayıt v.b olmayınız ..
KENDİM BOYADIM ARKADAŞLAR ÖZEL KANKIRMIZI RİNA TARZI ZIRH
VE ZODYAK KIRMIZI ZIRHI ARKADAŞLAR
BÜTÜN PARLAK ZIRHLAR MEVCUTTUR
ve SİLAHTA İÇİNDEDİR ARKADAŞLAR ....
DOWLAND LİNK :
İSTEYEN BÜTÜN ARKADAŞLARA İSTEDİKLERİ SİLAHLARI VE ZIRHLARI BOYARIM MÜSAİT OLDUKCA
MAYISTA ASKERİM BEN ARKADAŞLAR.. ALLAH KORKUMUZ VAR ÇOK ŞÜKÜR KİMSENİN EMEĞİNE RIZKINA GÖZ DİKMEDİK ... BENİM EMEĞİME ÇOK GÖZ DİKTİLER..
BU MUTTALİP DUMAN ADLI ÇOCUK TİTANMT2 YÖNETİYOR.. FAKAT BUNDA İNSANLIK MÜSLÜMANLIK DENEN BİŞEY YOK BUGUNE KADAR BANA KARDEŞ DİYİP EPOSTA ADRESİMİ ÇALIP SERVERİMDE EDİTLER DAĞITTI YAPMA AMACI BENDEKİ USERLER GİTSİN SERVER BATSIN ONUN SERVERİ TUTSUN GİBİSİNDEN DÜŞÜNDÜ HİÇ DÜŞÜNMEDİ BU ŞEREFSİZ MİLLETİN EMEĞİYLE OYNAMYI BU PAYLAŞTIĞIM ZIRHLA SİLAHI TUTKUCAN TEK ADLI ÇOCUGA 200 TL YE EKLEMİŞTİR VE DOLANDIRMIŞTIR.. KANITLAR SUNULABİLİR...
dowland link :
VİRUSTOTAL :
MUTTALİP DUMAN ADLI KİŞİNİN FORUMDAN ENGELLENMESİNİ İSTİYORUM
ASIL OLARAK ÜLKEMİZDE BÖYLE KARAKTERSİZ İNSANLAR OLDUKCA İNSANLIKTAN NEFRET EDİYORUM
ASKEREE GİDECEĞİM İÇİN ELİMDE NE VAR NE YOK PAYLAŞICAM YARIN ÖBÜRGÜN ÜCRETLİ OLAN PANELLERİ ÜCRETSİZ PAYLAŞICAĞIM TAKİPTE KALINIZ
Skype adresim : live:tuncer6100
UNUTMAYIN TRABZONLU ÖLMEZ YIKILIR AMA ELBET BİGÜN KALKAR. !
Öncelikle şunuda belirtiyim MUTTALİP DUMAN ADLI BİR ŞAHSİYETSİZ BİR ÇOCUK VAR HIRSIZ,DOLANDIRICI,
KARAKTERSİZ BİR İNSAN MİLLETİN SERVERİYLE UĞRAŞIR EPOSTALARINI ÇALAR.. HERTÜRLÜ SAHTEKARLIK EMEK HIRSIZLIĞI MEVCCUT SERVERİNE ASLA KAYIT DAHİ OLMAYINIZ... (Titanmt2) ye yani kesinlikle kayıt v.b olmayınız ..
BÜTÜN PARLAK ZIRHLAR MEVCUTTUR
DOWLAND LİNK :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
İSTEYEN BÜTÜN ARKADAŞLARA İSTEDİKLERİ SİLAHLARI VE ZIRHLARI BOYARIM MÜSAİT OLDUKCA
MAYISTA ASKERİM BEN ARKADAŞLAR.. ALLAH KORKUMUZ VAR ÇOK ŞÜKÜR KİMSENİN EMEĞİNE RIZKINA GÖZ DİKMEDİK ... BENİM EMEĞİME ÇOK GÖZ DİKTİLER..
BU MUTTALİP DUMAN ADLI ÇOCUK TİTANMT2 YÖNETİYOR.. FAKAT BUNDA İNSANLIK MÜSLÜMANLIK DENEN BİŞEY YOK BUGUNE KADAR BANA KARDEŞ DİYİP EPOSTA ADRESİMİ ÇALIP SERVERİMDE EDİTLER DAĞITTI YAPMA AMACI BENDEKİ USERLER GİTSİN SERVER BATSIN ONUN SERVERİ TUTSUN GİBİSİNDEN DÜŞÜNDÜ HİÇ DÜŞÜNMEDİ BU ŞEREFSİZ MİLLETİN EMEĞİYLE OYNAMYI BU PAYLAŞTIĞIM ZIRHLA SİLAHI TUTKUCAN TEK ADLI ÇOCUGA 200 TL YE EKLEMİŞTİR VE DOLANDIRMIŞTIR.. KANITLAR SUNULABİLİR...
dowland link :
VİRUSTOTAL :
ASIL OLARAK ÜLKEMİZDE BÖYLE KARAKTERSİZ İNSANLAR OLDUKCA İNSANLIKTAN NEFRET EDİYORUM
ASKEREE GİDECEĞİM İÇİN ELİMDE NE VAR NE YOK PAYLAŞICAM YARIN ÖBÜRGÜN ÜCRETLİ OLAN PANELLERİ ÜCRETSİZ PAYLAŞICAĞIM TAKİPTE KALINIZ
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 82
- Online süresi
- 8ay 20g
- Reaksiyon Skoru
- 379
- Altın Konu
- 2
- Başarım Puanı
- 224
- TM Yaşı
- 9 Yıl 8 Gün
- MmoLira
- 2,825
- DevLira
- 39
başarıların devamını dilerim kardeşim
- Konular
- 293
- Online süresi
- 6ay 2g
- Reaksiyon Skoru
- 983
- Altın Konu
- 3
- Başarım Puanı
- 242
- TM Yaşı
- 8 Yıl 4 Ay 10 Gün
- MmoLira
- 5,783
- DevLira
- 9
Teşekkür ederim kardeşim Herkesin işine yarıcak ne varsa paylaşılcakbaşarıların devamını dilerim kardeşim
- Konular
- 3,675
- Online süresi
- 1ay 19g
- Reaksiyon Skoru
- 6,340
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 462
- TM Yaşı
- 8 Yıl 9 Ay 13 Gün
- MmoLira
- 2,560
- DevLira
- 166
Merhaba Arkadaşlar. Rinamt2 de meşhur olan kankırmızı zırhları herkes arıyordur... Bu zırhları malesefki rinamt2 packından almak mümkün değil fakat kendi emeğimle aynı zırhı yapmış bulundum ve sizlere paylaşmak istiyorum
![]()
![]()
![]()
BÜTÜN PARLAK ZIRHLAR MEVCUTTUR![]()
DOWLAND LİNK :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
dowland link :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
VİRUSTOTAL :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
12 saat içerisinde dosyadaki eksiklikleri tamamlayınız ve dosyalardaki argo kelimeleri temizleyiniz.
- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 52
- TM Yaşı
- 10 Yıl 10 Ay 2 Gün
- MmoLira
- 36
- DevLira
- 0
/// Öncelikle Paylaşım için teşekkürler kardeşim ... Muttalip duman adlı evet beni dolandırmıştır 200 tl ye bana zırh ekliyeceğini söyledi fakat. 200 tl yi aldı bana bozuk bir zırh ekledi ve Skype adresini kapattı .. ! Mahkemeye Verdik Yanıt bekliyoruz yakına görüşürüz zaten... Tuncer kardeşime katılıyorum
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...