Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

RinaMt2 Tarzı Kankırmızı Zırhlar Ve Silahlar Kendi Tasarımım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tuncer61

Taklitler Aslını Yüceltir ! ßYTUNCER61-
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
Banlı
TM Üye
Konular
293
Online süresi
6ay 2g
Reaksiyon Skoru
983
Altın Konu
3
Başarım Puanı
242
TM Yaşı
8 Yıl 4 Ay 10 Gün
MmoLira
5,783
DevLira
9

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Merhaba Arkadaşlar. Rinamt2 de meşhur olan kankırmızı zırhları herkes arıyordur... Bu zırhları malesefki rinamt2 packından almak mümkün değil fakat kendi emeğimle aynı zırhı yapmış bulundum ve sizlere paylaşmak istiyorum

Öncelikle şunuda belirtiyim MUTTALİP DUMAN ADLI BİR ŞAHSİYETSİZ BİR ÇOCUK VAR HIRSIZ,DOLANDIRICI,
KARAKTERSİZ BİR İNSAN MİLLETİN SERVERİYLE UĞRAŞIR EPOSTALARINI ÇALAR.. HERTÜRLÜ SAHTEKARLIK EMEK HIRSIZLIĞI MEVCCUT SERVERİNE ASLA KAYIT DAHİ OLMAYINIZ... (Titanmt2) ye yani kesinlikle kayıt v.b olmayınız ..
KENDİM BOYADIM ARKADAŞLAR ÖZEL KANKIRMIZI RİNA TARZI ZIRH
YgoD8z.jpg
EPjgNn.png

VE ZODYAK KIRMIZI ZIRHI ARKADAŞLAR
Z9lZpZ.jpg

BÜTÜN PARLAK ZIRHLAR MEVCUTTUR
9mjQ3k.jpg

ve SİLAHTA İÇİNDEDİR ARKADAŞLAR ....

DOWLAND LİNK :

İSTEYEN BÜTÜN ARKADAŞLARA İSTEDİKLERİ SİLAHLARI VE ZIRHLARI BOYARIM MÜSAİT OLDUKCA

MAYISTA ASKERİM BEN ARKADAŞLAR.. ALLAH KORKUMUZ VAR ÇOK ŞÜKÜR KİMSENİN EMEĞİNE RIZKINA GÖZ DİKMEDİK ... BENİM EMEĞİME ÇOK GÖZ DİKTİLER..

BU MUTTALİP DUMAN ADLI ÇOCUK TİTANMT2 YÖNETİYOR.. FAKAT BUNDA İNSANLIK MÜSLÜMANLIK DENEN BİŞEY YOK BUGUNE KADAR BANA KARDEŞ DİYİP EPOSTA ADRESİMİ ÇALIP SERVERİMDE EDİTLER DAĞITTI YAPMA AMACI BENDEKİ USERLER GİTSİN SERVER BATSIN ONUN SERVERİ TUTSUN GİBİSİNDEN DÜŞÜNDÜ HİÇ DÜŞÜNMEDİ BU ŞEREFSİZ MİLLETİN EMEĞİYLE OYNAMYI BU PAYLAŞTIĞIM ZIRHLA SİLAHI TUTKUCAN TEK ADLI ÇOCUGA 200 TL YE EKLEMİŞTİR VE DOLANDIRMIŞTIR.. KANITLAR SUNULABİLİR...
dowland link :
VİRUSTOTAL :
MUTTALİP DUMAN ADLI KİŞİNİN FORUMDAN ENGELLENMESİNİ İSTİYORUM
ASIL OLARAK ÜLKEMİZDE BÖYLE KARAKTERSİZ İNSANLAR OLDUKCA İNSANLIKTAN NEFRET EDİYORUM

ASKEREE GİDECEĞİM İÇİN ELİMDE NE VAR NE YOK PAYLAŞICAM YARIN ÖBÜRGÜN ÜCRETLİ OLAN PANELLERİ ÜCRETSİZ PAYLAŞICAĞIM TAKİPTE KALINIZ
Skype adresim : live:tuncer6100

UNUTMAYIN TRABZONLU ÖLMEZ YIKILIR AMA ELBET BİGÜN KALKAR. !

Moderatör tarafında düzenlendi:
başarıların devamını dilerim kardeşim

Merhaba Arkadaşlar. Rinamt2 de meşhur olan kankırmızı zırhları herkes arıyordur... Bu zırhları malesefki rinamt2 packından almak mümkün değil fakat kendi emeğimle aynı zırhı yapmış bulundum ve sizlere paylaşmak istiyorum

Öncelikle şunuda belirtiyim MUTTALİP DUMAN ADLI BİR ŞAHSİYETSİZ BİR ÇOCUK VAR HIRSIZ,DOLANDIRICI,
KARAKTERSİZ BİR İNSAN MİLLETİN SERVERİYLE UĞRAŞIR EPOSTALARINI ÇALAR.. HERTÜRLÜ SAHTEKARLIK EMEK HIRSIZLIĞI MEVCCUT SERVERİNE ASLA KAYIT DAHİ OLMAYINIZ... (Titanmt2) ye yani kesinlikle kayıt v.b olmayınız ..
KENDİM BOYADIM ARKADAŞLAR ÖZEL KANKIRMIZI RİNA TARZI ZIRH
YgoD8z.jpg
EPjgNn.png

VE ZODYAK KIRMIZI ZIRHI ARKADAŞLAR
Z9lZpZ.jpg

BÜTÜN PARLAK ZIRHLAR MEVCUTTUR
9mjQ3k.jpg

ve SİLAHTA İÇİNDEDİR ARKADAŞLAR ....

DOWLAND LİNK :

İSTEYEN BÜTÜN ARKADAŞLARA İSTEDİKLERİ SİLAHLARI VE ZIRHLARI BOYARIM MÜSAİT OLDUKCA

MAYISTA ASKERİM BEN ARKADAŞLAR.. ALLAH KORKUMUZ VAR ÇOK ŞÜKÜR KİMSENİN EMEĞİNE RIZKINA GÖZ DİKMEDİK ... BENİM EMEĞİME ÇOK GÖZ DİKTİLER..

BU MUTTALİP DUMAN ADLI ÇOCUK TİTANMT2 YÖNETİYOR.. FAKAT BUNDA İNSANLIK MÜSLÜMANLIK DENEN BİŞEY YOK BUGUNE KADAR BANA KARDEŞ DİYİP EPOSTA ADRESİMİ ÇALIP SERVERİMDE EDİTLER DAĞITTI YAPMA AMACI BENDEKİ USERLER GİTSİN SERVER BATSIN ONUN SERVERİ TUTSUN GİBİSİNDEN DÜŞÜNDÜ HİÇ DÜŞÜNMEDİ BU ŞEREFSİZ MİLLETİN EMEĞİYLE OYNAMYI BU PAYLAŞTIĞIM ZIRHLA SİLAHI TUTKUCAN TEK ADLI ÇOCUGA 200 TL YE EKLEMİŞTİR VE DOLANDIRMIŞTIR.. KANITLAR SUNULABİLİR...
dowland link :
VİRUSTOTAL :
MUTTALİP DUMAN ADLI KİŞİNİN FORUMDAN ENGELLENMESİNİ İSTİYORUM
ASIL OLARAK ÜLKEMİZDE BÖYLE KARAKTERSİZ İNSANLAR OLDUKCA İNSANLIKTAN NEFRET EDİYORUM

ASKEREE GİDECEĞİM İÇİN ELİMDE NE VAR NE YOK PAYLAŞICAM YARIN ÖBÜRGÜN ÜCRETLİ OLAN PANELLERİ ÜCRETSİZ PAYLAŞICAĞIM TAKİPTE KALINIZ
Skype adresim : live:tuncer6100

UNUTMAYIN TRABZONLU ÖLMEZ YIKILIR AMA ELBET BİGÜN KALKAR. !

12 saat içerisinde dosyadaki eksiklikleri tamamlayınız ve dosyalardaki argo kelimeleri temizleyiniz.

/// Öncelikle Paylaşım için teşekkürler kardeşim ... Muttalip duman adlı evet beni dolandırmıştır 200 tl ye bana zırh ekliyeceğini söyledi fakat. 200 tl yi aldı bana bozuk bir zırh ekledi ve Skype adresini kapattı .. ! Mahkemeye Verdik Yanıt bekliyoruz yakına görüşürüz zaten... Tuncer kardeşime katılıyorum

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 2, Üye: 0, Misafir: 2)

Geri