HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Forumu reklamsız kullanabilmek için VIP üyelik aldım ancak aldığım üyeliğin görünüşten başka hiçbir farkı olmadığını anladım.
Vip üye olanlara sunulan şeyler:
Reklamsız forum hakkı:Zaten adblock kullananlar bu reklamların çoğunu engellebiliyor. Hatta pageskin bile engelleyebiliyor ancak adblock kapattığımda page skine maruz kılıyorum.
TM Üye olmadan konu açılmayan bölümlere konu açabilirler. TM üye olan birisi için önemsiz.
VIP Üyelere özel bölüm işlevsiz. Yıllardır hiçbir konu açılmamakta.
Özel nick rengi tek kayda değer özellik.
Tag değişikliği zaten tüm üyelere sağlanıyor.
Imza kapasitesi hiç önemli değil.
Gizli dolaşabilme özelliği hiç önemli değil.
5 ödül puanı ve imzaya daha fazla resim koyabilme hiç önemli değil.
VIP üye olayını düzenleyip tekrar sunmanız gerektiğini düşünüyorum.
Edit: Problem VIP üyeliğin 15TL edip etmemesi değil. 15TL ye ne bekliyorsun da değil. Problem VIP üyelik diye birşey olmaması.
Vip üye olanlara sunulan şeyler:
Reklamsız forum hakkı:Zaten adblock kullananlar bu reklamların çoğunu engellebiliyor. Hatta pageskin bile engelleyebiliyor ancak adblock kapattığımda page skine maruz kılıyorum.
TM Üye olmadan konu açılmayan bölümlere konu açabilirler. TM üye olan birisi için önemsiz.
VIP Üyelere özel bölüm işlevsiz. Yıllardır hiçbir konu açılmamakta.
Özel nick rengi tek kayda değer özellik.
Tag değişikliği zaten tüm üyelere sağlanıyor.
Imza kapasitesi hiç önemli değil.
Gizli dolaşabilme özelliği hiç önemli değil.
5 ödül puanı ve imzaya daha fazla resim koyabilme hiç önemli değil.
VIP üye olayını düzenleyip tekrar sunmanız gerektiğini düşünüyorum.
Edit: Problem VIP üyeliğin 15TL edip etmemesi değil. 15TL ye ne bekliyorsun da değil. Problem VIP üyelik diye birşey olmaması.
Son düzenleme: