BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Sözde VIP'lik

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Tunga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 525
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Forumu reklamsız kullanabilmek için VIP üyelik aldım ancak aldığım üyeliğin görünüşten başka hiçbir farkı olmadığını anladım.

Vip üye olanlara sunulan şeyler:
Lbjo8j.png

Reklamsız forum hakkı:Zaten adblock kullananlar bu reklamların çoğunu engellebiliyor. Hatta pageskin bile engelleyebiliyor ancak adblock kapattığımda page skine maruz kılıyorum.
1JRnaA.png

TM Üye olmadan konu açılmayan bölümlere konu açabilirler. TM üye olan birisi için önemsiz.
VIP Üyelere özel bölüm işlevsiz. Yıllardır hiçbir konu açılmamakta.
Özel nick rengi tek kayda değer özellik.
Tag değişikliği zaten tüm üyelere sağlanıyor.
Imza kapasitesi hiç önemli değil.
Gizli dolaşabilme özelliği hiç önemli değil.
5 ödül puanı ve imzaya daha fazla resim koyabilme hiç önemli değil.

VIP üye olayını düzenleyip tekrar sunmanız gerektiğini düşünüyorum.

Edit: Problem VIP üyeliğin 15TL edip etmemesi değil. 15TL ye ne bekliyorsun da değil. Problem VIP üyelik diye birşey olmaması.

Son düzenleme:
Listede belirtilen özelliklerin tamamı sunuluyor. Listede belirtilen özelliklere bakarak alıp ardından da bu özellikler hiçbir işe yaramıyor demek garip olmuş.
Listede sizin için önemli değil diye yazdığınız pek çok şey için insanlar VIP üyelik alıyor zaten :)

Ayrıca reklam konusunda listede page skin reklamlar hariç reklamların engellendiği belirtiliyor, adblock ile engellemeyi vip üyelik aldıktan sonra mı keşfettiniz ?

Burada amaç reklam görmek istemeyen ama siteye katkı sağlamak isteyen üyelerin siteye katkı sağlaması, bunun karşılığında da forum reklamlarının o kişiye görünmemesidir. Bunun dışında da TM üyelik gereken yerlere konu açamayan pek çok üye VIP üyelik alıyor. Yukarıda da belirttiğim gibi vaat ettiklerimiz ortada, sunduklarımızda ortada. Listeyi görerek vip üyelik alıp, aldıktan sonra bunlar hiç önemli değil demek garibime gitti :)

Şuan için VIP üyelik özellikleri bu şekilde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri