HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Sorun Çözüldü
Son düzenleme:
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bu şekilde hata veriyor yardımcı olabilecek var mı ?Kod:input_p2p.cpp: In member function 'void CInputP2P::OfflineShopBuy(DESC*, const char*)': input_p2p.cpp:511: warning: unused variable 'p' input_p2p.cpp: In member function 'virtual int CInputP2P::Analyze(DESC*, BYTE, const char*)': input_p2p.cpp:640: error: duplicate case value input_p2p.cpp:540: error: previously used here gmake[1]: *** [.obj/input_p2p.o] Error 1
O kısmı devredışı bırakıp denedim bu seferde mainde hata veriyorsenin sorunun su input_p2p.cpp nin 640 satırında ben diyorum case durumundan 2 tane algıladım dublicate (çift) demek 540 satırda ise ordaki kdoları bi yapıstırmak lazım bura ki daha detay anlıyalım
O kısmı devredışı bırakıp denedim bu seferde mainde hata veriyor
Not : Başka filesin srcsi ile karşılaştırdım herhangi bir hata yada eksik bulamadım