Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

WMCP YENİ SÜRÜM 1

indirmek için izniniz yok
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

webmeric

Level 3
TM Üye
Konular
18
Online süresi
29837s
Reaksiyon Skoru
101
Altın Konu
0
Başarım Puanı
110
TM Yaşı
9 Yıl 10 Ay 28 Gün
MmoLira
355
DevLira
-25

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Güncellemeyi bitirdim.

Unuttuğum yerler olabilir çünkü çok fazla değişiklik oldu panelde. Unuttuğum yerleri, çıkan hataları yazarsanız düzeltirim. Her güncelleme getirdiğim zaman olduğu gibi şu andan itibaren bu güncellemeye 1 hafta destek vereceğim. Skype : webmeric ekleyerek yazabilirsiniz.

YENİ SÜRÜM İLE GELENLER

1 - ) Site içi kayıt olma, şifremi unuttum vs gibi kendi içinde dönen postlar ajaxa bağlanıp sayfa yenilenmeden direk post edilme sağlandı. ( Güncellemeyi geciktiren bu aşamaydı.)
2 - ) Gereksiz classlar kaldırıldı
3 - ) Epin sistemi düzenlendi.
4 - ) Admin panelinde silme işlemlerine ek güvenlik önlemi getirildi.
5 - ) Admin paneline ve market paneline server filesine göre taş sayısı belirleme getirildi
6 - ) Admin paneline ve market paneline kendinden efsun ayarları getirildi
7 - ) Admin panelinde gm ismi değiştirilememe sorunu giderildi.
8 - ) Teknik destek ana temadan ayrıldı ve başka sayfaya taşındı. ( Site teması gibi destek teması olacak. )
9 - ) Ödeme sistemi eklendi.
10 - ) Site default teması, market default teması, admin paneli default teması değiştirildi.

Not
Veri silme şifresi default olarak : kOlTo5Um ' dir
Şifreyi değiştirmek için WM_settings/WM_admin_ayar.php dosyasını açıp
veriSilmeSifresi adlı sabitin içeriğini değiştirin
.

Bu güvenlik önleminin getirilme amacı; Serverdaki itemler, karakterler, kullanıcılar vs gibi verilerin çok kolay silinebiliyor olması ve alt kullanıcıların bu veri silme işleminden yararlanmasını önlemektir.

Ekran görüntüsü 2024-04-01 215507.png

Ekran görüntüsü 2024-04-01 215530.png

Ekran görüntüsü 2024-04-01 215549.png

Ekran görüntüsü 2024-04-01 215606.png

İNDİRME LİNKİ

Ödeme sistemi olarak sanalpay.com.tr tercih edilmiştir.

Sanalpay.com.tr den gelen geri dönüş sayfasını indirmek için

Moderatör tarafında düzenlendi:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Bu forumun yaş kitlesi gerçekten beni hayret içine düşürüyor. Üstüne alınan alınsın sözüm zaten üstüne alınanlara. 2 3 kişiyle tepkili konuştum diye bana sinir olup, skypeden ekleyen arkadaşlar var forumda. Kendini ne olarak görüyorlar yargı dağıttığını mı zannediyorlar bilmiyorum.

Paracıl bir insanmışım. Paracıl bir insan olsaydım zaten bu paneli ücretsiz paylaşmazdım. Skypeden bana her çeşit insan yazıyor herkese cevap versem önü arkası kesilmez. Bu yüzden ücretsiz destek vermiyorum gibi açıklamalar yazıyorum profilime. Sen paneli kuramıyorsun diye yardım etmek zorunda değilim. Ayarlarını yapamıyorsun diye yardım etmek zorunda değilim. Olsun 5 dakikamı alır diye yardım etsem bu sefer diğer arkadaşlarada yardım etmek zorundayım. İşim gücüm projelerim var insan olan olgun bireyler beni anlar.

Tekrardan dolaylı yollara girmeden açık açık belirtiyorum. Sürekli yazıyorum anlamıyorlar. Paneli kuramıyorsanız umurumda değil. Ayarlarını yapamıyorsanız umurumda değil. Umurumda olan konular sunucunuza tehdit oluşturacak yerler. Bu gibi olaylarda da işlerimden feragat edip hemen güncelleme getiriyorum. Panele büyük 3 güncelleme harici 30 dan fazla güncelleme getirdim. Verebileceğim en büyük destek budur. Kişilere ayrı ayrı destek veremem.

Beni tanımayanlar benim hakkımda saçma sapan fikirler edinemez. Açıkcası benim hakkımda düşündükleriniz zerre umurumda değil. Olgun bireylerinde zerre kadar umurunda olmaz bu yazdıklarım. Ben kimim böyle yazı yazıyorum ? Kendimi ne zannediyorum ? Demek ki beni bu yazıyı yazmaya itecek seviyede insanlar var. Onlar üstüne alınsın.

İyi forumlar
Güncellemeyi bitirdim.

Unuttuğum yerler olabilir çünkü çok fazla değişiklik oldu panelde. Unuttuğum yerleri, çıkan hataları yazarsanız düzeltirim. Her güncelleme getirdiğim zaman olduğu gibi şu andan itibaren bu güncellemeye 1 hafta destek vereceğim. Skype : webmeric ekleyerek yazabilirsiniz.

Öğeyi görmek için üye olmalısınız.

İNDİRME LİNKİ

Teşekkürler
Güncellemeyi bitirdim.

LbqybZ.jpg

rOb3O3.jpg

Plb0lO.jpg

76Gq6N.jpg

İNDİRME LİNKİ

Teşekkürler

Güncellemeyi bitirdim.

LbqybZ.jpg

rOb3O3.jpg

Plb0lO.jpg

76Gq6N.jpg

İNDİRME LİNKİ

sql dosyası phpmyadmin içinmi navicat içinmi ? teşekkürler.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 4, Üye: 0, Misafir: 4)

Geri