Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Php Sürümünü Güncelledim App Server Kurdum GİNE Aynı
Paylaşımınız için teşekkür ederim. Bir sorunum var nesne markete item ekleyemiyorum şöyle bir hata varGüncellemeyi bitirdim.
Unuttuğum yerler olabilir çünkü çok fazla değişiklik oldu panelde. Unuttuğum yerleri, çıkan hataları yazarsanız düzeltirim. Her güncelleme getirdiğim zaman olduğu gibi şu andan itibaren bu güncellemeye 1 hafta destek vereceğim. Skype : webmeric ekleyerek yazabilirsiniz.
YENİ SÜRÜM İLE GELENLER
1 - ) Site içi kayıt olma, şifremi unuttum vs gibi kendi içinde dönen postlar ajaxa bağlanıp sayfa yenilenmeden direk post edilme sağlandı. ( Güncellemeyi geciktiren bu aşamaydı.)
2 - ) Gereksiz classlar kaldırıldı
3 - ) Epin sistemi düzenlendi.
4 - ) Admin panelinde silme işlemlerine ek güvenlik önlemi getirildi.
5 - ) Admin paneline ve market paneline server filesine göre taş sayısı belirleme getirildi
6 - ) Admin paneline ve market paneline kendinden efsun ayarları getirildi
7 - ) Admin panelinde gm ismi değiştirilememe sorunu giderildi.
8 - ) Teknik destek ana temadan ayrıldı ve başka sayfaya taşındı. ( Site teması gibi destek teması olacak. )
9 - ) Ödeme sistemi eklendi.
10 - ) Site default teması, market default teması, admin paneli default teması değiştirildi.
Not
Veri silme şifresi default olarak : kOlTo5Um ' dir
Şifreyi değiştirmek için WM_settings/WM_admin_ayar.php dosyasını açıp
veriSilmeSifresi adlı sabitin içeriğini değiştirin.
Bu güvenlik önleminin getirilme amacı; Serverdaki itemler, karakterler, kullanıcılar vs gibi verilerin çok kolay silinebiliyor olması ve alt kullanıcıların bu veri silme işleminden yararlanmasını önlemektir.
Ekli dosyayı görüntüle 16063
![]()
![]()
![]()
WMCP Güncel Sürüm konusuna gitmek için tıkla.
İNDİRME LİNKİ
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Unknown column 'tas' in 'field list Çözümü nedir bilginiz varmı
Hocam diğer serverimdede böyleydi ana tema ile bile şifre değiştirme kısmı çalışmıyor bunun çözümünü bilen varmı ?
Merhabalar. Daha öncede anlattığım gibi bu paneli ben 14 yaşımda falan kodladım. Çok eski bir panel. O yüzden panele daha güncelleme getirmek için uğraşmayacağım. Yavaş yavaş kodladığım yeni bir metin2 paneli var. Yavaş yavaş kodlamamın sebebi elimde şu an 5 6 tane proje var. Onları bitirmem lazım ilk olarak. En geç 1 veya 2 yıl sonra tüm sistemler ile uyumlu ücretsiz bir metin2 paneli süreceğim piyasaya bu süre tabii kısalabilir benim müsaitliğime göre.
Tabii bu süreç içerisinde eğer ki serverınıza tehdit oluşturacak bir durum olursa her zaman ki gibi güncelleme getireceğim. Bunun harici durumlarda destek vermiyorum.
Tabii bu süreç içerisinde eğer ki serverınıza tehdit oluşturacak bir durum olursa her zaman ki gibi güncelleme getireceğim. Bunun harici durumlarda destek vermiyorum.
php.ini içinden short_open_tag işlevini = on yapmanız lazım.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)