farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cancan.1234 1
Cancan.1234
Hikaye Ekle
Kaynak ikonu

WMCP YENİ SÜRÜM 1

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan webmeric
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 321
  • Görüntüleme Görüntüleme 69K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

panelde baı temalareda giriş yapılamıyor kayıt ol formund kayıt ol butonu tıklanmıyor (Eski tr panel) örnek bu gibi sorunlart ne aman dueltılecek

iletişim adreswi skype diyorsunuz fakat bu sefer skype geçince skype destek vermiyorum dıyorsunuz ??

benım sorum su panel localhost uyumlumu ve kurulum aşamasınasıl olcak localhost kurulumunda çunki kurulum aşamalarını harfıyen yapsak bile beyaz ekran verıyor yada bağlanamadı hatası ??

Hocam okuduğunuzdan anlayamıyorsunuz galiba ?

"Her güncelleme getirdiğim zaman olduğu gibi şu andan itibaren bu güncellemeye 1 hafta destek vereceğim. Skype : webmeric ekleyerek yazabilirsiniz. " Yazmışım aradan kaç tane 1 hafta geçti hesaplayın siz artık. Ücretsiz olarak paylaştığım panelde kurulumda çıkabilecek hatalar sizin sorununuzdur. Sadece güncelleme getirdiğim zaman 1 hafta boyunca ücretsiz destek veriyorum. Bunun haricinde sadece serveriniza tehdit oluşturacak bir sorun çıktığında anında güncelleme getiriyorum.

Hocam okuduğunuzdan anlayamıyorsunuz galiba ?

"Her güncelleme getirdiğim zaman olduğu gibi şu andan itibaren bu güncellemeye 1 hafta destek vereceğim. Skype : webmeric ekleyerek yazabilirsiniz. " Yazmışım aradan kaç tane 1 hafta geçti hesaplayın siz artık. Ücretsiz olarak paylaştığım panelde kurulumda çıkabilecek hatalar sizin sorununuzdur. Sadece güncelleme getirdiğim zaman 1 hafta boyunca ücretsiz destek veriyorum. Bunun haricinde sadece serveriniza tehdit oluşturacak bir sorun çıktığında anında güncelleme getiriyorum.
tamamda temalarda kayıt ol butonu bir çoğunda tıklanmıyor giriş yap tıklanmıyor onu ne yapacaz :)

bu arada hayırlı bayramlar :)

Hocam benim msqyl de sql dosyamı yükledim mysql adı ve şifremde tamam ama Admin paneline giriyorum siteye giremiyorum sebebi nedir ? WMCP veritabanı bağlanamadı diyor çıldırıcam :'(

Hocam benim msqyl de sql dosyamı yükledim mysql adı ve şifremde tamam ama Admin paneline giriyorum siteye giremiyorum sebebi nedir ? WMCP veritabanı bağlanamadı diyor çıldırıcam :'(
Phpmyadmin üzerinden kurulum yapıcaksın. Sakın o nerde diye sormayın biraz araştırmayla halledilmeyecek sorun yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri