Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Öncelikle iyi forumlar. Aldığınız hatayı size şöyle açıklayayım. Siz site üzerine kurduğunuzdan dolayı veritabanını ondan hata alıyorsunuz. Hatanızın çözümünü de hemen size söyleyeyim. Wamp64/www içine dosyaları atınız. Wmcp.sql'i wampserver'a değil navicata kurunuz. Aynı işlemi account.sql ile de yapınız. Daha sonrasında gerekli dosya ayarlamalarını yaparak wamp üzerinden erişim sağlayabilirsiniz. O zaman "Server Ekle" dediğinizde hatanız giderilmiş olup server eklenecektir.
hocam çok sagol ben localhost kurdum şuan çalışıyor ama kayıt olmuyor kayıt sorunu bunun çözümü nedir?
Bu forumda kimse bu sorunu çözemedimi illaki bizmi çözüp warez edecez bu sefer herkes kendi yapacak . senin verdiğin çözüm mantıklı ama localhost için makina her gün acık kalması lazım .Öncelikle iyi forumlar. Aldığınız hatayı size şöyle açıklayayım. Siz site üzerine kurduğunuzdan dolayı veritabanını ondan hata alıyorsunuz. Hatanızın çözümünü de hemen size söyleyeyim. Wamp64/www içine dosyaları atınız. Wmcp.sql'i wampserver'a değil navicata kurunuz. Aynı işlemi account.sql ile de yapınız. Daha sonrasında gerekli dosya ayarlamalarını yaparak wamp üzerinden erişim sağlayabilirsiniz. O zaman "Server Ekle" dediğinizde hatanız giderilmiş olup server eklenecektir.
Ulan şu kayıt ol sorunu çözüldü guzelde bu çözülmeden bı baltaya sap olmaz bu wmcpBu forumda kimse bu sorunu çözemedimi illaki bizmi çözüp warez edecez bu sefer herkes kendi yapacak . senin verdiğin çözüm mantıklı ama localhost için makina her gün acık kalması lazım .
Bütün sorunlarını çözdüm ve gayet stabil çalışıyor sadece anlamak istemiyorsunuzUlan şu kayıt ol sorunu çözüldü guzelde bu çözülmeden bı baltaya sap olmaz bu wmcp
Ben çözemedim sorunu kardeşim panelin default isimli panelinde sorun olmuyor ama diğer panellerde kayıt olmuyorBütün sorunlarını çözdüm ve gayet stabil çalışıyor sadece anlamak istemiyorsunuz
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)