Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Teşekkürler
Konuyu karalamak gibi değil ama can sıkıntısından indirip öyle bir göz attım. Tüm py ve lua dosyaları birbiri ile aynı, hepsini tek bir işlem altında toplamak çok basitken sürekli basit şeyler için birbiri ile aynı yeni dosyalar oluşturulmuş. Luada benim eski varez questlerimden çekilmiş. Bu şekilde dağınık çalışmamaya özen gösterin.
Konuyu karalamak gibi değil ama can sıkıntısından indirip öyle bir göz attım. Tüm py ve lua dosyaları birbiri ile aynı, hepsini tek bir işlem altında toplamak çok basitken sürekli basit şeyler için birbiri ile aynı yeni dosyalar oluşturulmuş. Luada benim eski varez questlerimden çekilmiş. Bu şekilde dağınık çalışmamaya özen gösterin.
Öncelikle şunu dile getireyim üzerinde uğraşmadıgım mantığın okey kart sisteminden aldıgımı ve tek bir gui'de birleştirebilirdim. fakat böyle yapmak istedim çok önceden yaptıgım bi işlemdi, kullanmak istiyen kullanır kullanmak istemeyen kullanmaz yani ben kimseye zorla ekleyin demiyorum lua'lara gelirsek event luaları normal her serverde olan lualar iconu getiren lua desen oda okey kart mantığına ait seninmi degilmi bilemem ben senden almadım veyakut başka biyerdende çekmedim. emin ol dağınık çalışmıyorum
yorum ve düşüncen için teşekkürler.Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)