HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba elinde otomatik mesaj sistemi olan var mı? Ben ekli bir filesden kopyalamaya çalışıyorum sistem oluyor ama otomatik mesajı atmıyor.Elinde sistem olan ya da bu sorunu çözebilecek var mı acaba?
nasıl otomatik dostum yani bot ile konuşma gibi mi rüya2 de bir aralar böyle bir sistem mevcuttu bot mesaj atıyordu sen onla konuşuyordun oyun içerisindeki sistemleri anlatıyor felan bunun gibimiMerhaba elinde otomatik mesaj sistemi olan var mı? Ben ekli bir filesden kopyalamaya çalışıyorum sistem oluyor ama otomatik mesajı atmıyor.Elinde sistem olan ya da bu sorunu çözebilecek var mı acaba?
nasıl otomatik dostum yani bot ile konuşma gibi mi rüya2 de bir aralar böyle bir sistem mevcuttu bot mesaj atıyordu sen onla konuşuyordun oyun içerisindeki sistemleri anlatıyor felan bunun gibimi
sanırım şeyden bahsediyor. otomatik mesaja tıklayıp bir yazı yazıyorsunuz ve birisi size mesaj attığında o mesajı atan kişiye gönderiyor.
Evet o sistemsanırım şeyden bahsediyor. otomatik mesaja tıklayıp bir yazı yazıyorsunuz ve birisi size mesaj attığında o mesajı atan kişiye gönderiyor.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)