HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
konuya ekledim dostum o blogların hepsi clientmanager.cpp ye ait..bu 1Kod:void CClientManager::QUERY_ITEM_SAVE(CPeer * pkPeer, const char * c_pData) { TPlayerItem * p = (TPlayerItem *) c_pData; if (p->window == SAFEBOX || p->window == MALL) { CItemCache * c = GetItemCache(p->id); if (c) { TItemCacheSetPtrMap::iterator it = m_map_pkItemCacheSetPtr.find(c->Get()->owner); if (it != m_map_pkItemCacheSetPtr.end()) { if (g_test_server) sys_log(0, "ITEM_CACHE: safebox owner %u id %u", c->Get()->owner, c->Get()->id); it->second->erase(c); } m_map_itemCache.erase(p->id); delete c; } char szQuery[512]; snprintf(szQuery, sizeof(szQuery),
bu 2Kod:"REPLACE INTO item%s (id, owner_id, window, pos, count, vnum,
cache.cpp
-----------------------------------------------
Tamamdı Ekliyorum Şuan İnşşallah Bi sorun Olmazkonuya ekledim dostum o blogların hepsi clientmanager.cpp ye ait..
Bilmeyen arkadaşlar için sistemin çalışma mantıgı şu;
Sadece ekipmanları , Kiralama Parşomeni ile üstüne sürüklüyorsunuz orada kaç saat kiralamak istedigin yazıyor seçiyorsun . İtem kiralandıktan sonra satılması depoya konması yere atılması gibi şeyler çalışmıyor sadece üstüne giyebiliyorsun ve silahın altında kalan süresi yazıyor . Silahi kiralayıp verdiginiz birinde süre bitince depocudan süresi biten itemlere tıklayıp itemi geri alıyorsunuz .
Yani güvenmediginiz birine iteminizi kiralayıp verdiginiz zaman güven problemi olmuyor süresi bitince geri alıyorsunuz otomatik
Dipnot: Paylaşım için teşekkürler.
Sadece ekipmanları , Kiralama Parşomeni ile üstüne sürüklüyorsunuz orada kaç saat kiralamak istedigin yazıyor seçiyorsun . İtem kiralandıktan sonra satılması depoya konması yere atılması gibi şeyler çalışmıyor sadece üstüne giyebiliyorsun ve silahın altında kalan süresi yazıyor . Silahi kiralayıp verdiginiz birinde süre bitince depocudan süresi biten itemlere tıklayıp itemi geri alıyorsunuz .
Yani güvenmediginiz birine iteminizi kiralayıp verdiginiz zaman güven problemi olmuyor süresi bitince geri alıyorsunuz otomatik

Dipnot: Paylaşım için teşekkürler.
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)