HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bir kaç bir şey söyleyeceğim söylediklerim yanlış anlaşılsın yada anlaşılmasın beni hiç ilgilendirmiyor. Bu bölümde satış yapan kim varsa genellikle forumda paylaşılan sistemleri ekleyerek satış yapıyor. Warezde bulunan sistemleri ekleyerek bugları ve sorunları fixleyerek satış yapmanın bir mantığı yok bence, bu olayı yapan kişilerin kendimce bir emeği bulunmadığını düşünüyorum. Warezde bulunan başkalarının paylaştıklarını ekleyerek satış yapmanın anlamı da yok bence. Üç beş gün sonra filesi alan arkadaş oyun içinde sorun bug vb. şey buluyor satıcıya bildiriyor, satıcı arkadaşı tınlamıyor bile. Forumda bu tarz olay bir çok kez yaşandı. Artık şu forumda "kendi sistemini ekleyen, bulduğu sorunları kendisi fixleyen" kişilerin satış yapması daha mantıklı olacaktır. Satış bölümüne bir sistem gelmeli ve herkes satış yapamamalı. Bu bölümde kendini kanıtlayan kişiler satış yapmalı, her gelen geçen satış konusu açıyor saçmalık. Bence artık bir sistem geliştirilmesi gerekli diye düşünüyorum. Kendim bir files alıp sorun yaşamadım sadece forumda sorun yaşayan arkadaşları gördüğüm için böyle bir şey söyleme ihtiyacı duydum.
@CrazyAlkan @admin
@CrazyAlkan @admin
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Bu konu bizimde bir süredir gündemimizde olan bir konu. Her türlü öneriye de açığız. Bizim içinden çıkamadığımız bazı şeyler var. Herkes görüşünü yazarsa bize de faydalı olur.
Bu arada ticaret puanı sistemimiz var. Başarılı yaptığınız alışverişlerde onu kullanırsanız sizden sonraki kişilerde o puanları referans alarak ticaret yaparlar. Böylece güvenilir olmayan kişilerin satış yapmasının önüne geçebilirsiniz.