Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
@Wyvernn Adminim bu ne rezilliktir görmüyor musunuz adam satışlarımızı itibarımızı etkiliyor.Vsmt2 başta benımdi evet ve sonradan devir ettiğimide herkes biliyor.Bu çoban da burada yaptığım işleri kıskandığı için böyle bir lekelemede bulunuyor lütfen gereğini yapınız adminim konunun editlenip kapatılmasını konuyu açan kişinin ise satış baltalamak ve itibar zedelemekten ceza almasını talep ediyorum iyi forumlar.
@Wyvernn Videodada yeterli bir kanıt göremiyorum adminim siz görebiliyormusunuz videoyu izlemeden önce yorum yapmıştım ama izledikten sonra tekrar yorum yapma gereği duyuyorum.1. Olarak videoda bahsettikleri web adreslerine giriş yapmamış yani madem ki bir engellemeden bahsediyor ilk önce web sitelerine girmeli ve sonra autopack başlatmalıdır ki bu engellemelerin vsmt2 ye ait olduğu gözükmeli.Videoda yazmıs ki yeni .bin güncelledi ondan böyle yok ondan söyle suanki bu konuyu buraya açan şahsın gerçekten 1 itibar zedelemesinden 2 satış baltalamasından ceza almasını talep ediyorum adminim iyi forumlar.
@DesignZone Çoban sende forumda her hafta ban yiyip burada egona yenik düşüp ramazan ayında insanları günaha sokma insanların ekmeğiyle oynama.Aramızda olan sürtüşmeleride farklı yönlere çekip saçma sapan konular açma.
Videoda eski exe yi göstermişsiniz ve yine güncel exe den böyle bir sorun oluşmadığı dile getirilmiş . Bu sebep ile konunun bir hükmü kalmıyor ek olarak konu satış konusunu kötülemeye doğru çekildiği için kapatıyorum.
Eğer hala böye bir şey varsa güncel exe üzerinden engellenen siteleri tarayıcı üzerinden açıp daha sonra Auto Pach’i tekrar aktif ederek yeniden video çekiniz.
Server ve satış yapan kişi zarar gördüğü için konu edit ve kilit
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)