- Konular
- 32
- Online süresi
- 7mo 9d
- Reaksiyon Skoru
- 406
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 236
- MmoLira
- 11,283
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar mt2 pvp server kuracağız, ama güvenilir bir bilişim bulamadık. ve bir kaç bilgiye daha sahip olmak istiyoruz. 1-2 k arası online sahip sunucu ve oyunu hazır hale getirip reklam ve herşey içinde ne kadar bütçe harcarız ? ne kadar bütçemiz olmalı birde sunucuyu , @Areskobilisim den almayı düşünüyoruz sizce düşünceleriniz nedir ? files tipi nasıl olmalı ? aresko fileslere bakıp düşüncenizi söylermisiniz bizim fikrimiz. 2010 eski tarz zor emek sw
öneriyorum. tamamen sorunsuz herşey. %100 destek %100 kalite. kesinlikle tavsiye ediyorum.
- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 9
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 2 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 27
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
Merhaba arkadaşlar mt2 pvp server kuracağız, ama güvenilir bir bilişim bulamadık. ve bir kaç bilgiye daha sahip olmak istiyoruz. 1-2 k arası online sahip sunucu ve oyunu hazır hale getirip reklam ve herşey içinde ne kadar bütçe harcarız ? ne kadar bütçemiz olmalı birde sunucuyu , @Areskobilisim den almayı düşünüyoruz sizce düşünceleriniz nedir ? files tipi nasıl olmalı ? aresko fileslere bakıp düşüncenizi söylermisiniz bizim fikrimiz. 2010 eski tarz zor emek sw
Merhabalar
Ben yeni gelen Lycanlı files'i kullanmaktayım ve bi sorunla karşılaşmadım şimdiye kadar. Fakat sizin tercıhınız size kalmıs birşey dir. Aresko.net i bileşim olarak tavsiye ederim bundan once 2 3 bileşimle daha calıştım fakat oyun için destek hiç birinde alamadım. Fakat aresko.net le calışmaya başladıgımdan beri İlker bey olmak üzere cok yardımcı oldu. Yorumlarda bi arkadaşta fake hesaplarla soylenen şeylere aldırmayın demiş. Xenosmt2.com site adresim. fake olup olmadıgınada bakarsınız. Aresko.net her koşulda tavsiye ederim.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)