farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

[Sorun] Kostüm binek sistemi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ef key
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Merhaba, oyuna kostüm binek sistemi ekledim. Ancak problem var :)

Eğer bineği hem locale_trde item_protoya hemde hemde sunucuda "usr/game/db" içerisinde ki item_proto.txt'e eklersem sistem sorunsuz çalışıyor ancak bineklerin süresi gözükmüyor
Z9BzZA.png

Yukarıdaki resim hem pack hem sunucuda bineğin eklenmiş hali.

Eğer sadece sunucudakini (usr/game/db - item_proto.txt) editlersem bineğin süresi 20 gün yazıyor (pack editlemediğim için) ancak o 20 gün hiç eksilmiyor.

lOGNdk.png

Sistemin çalışması için gereken flag değerleri (ITEM_COSTUME ve COSTUME_ITEM) değelerini eklemez ve bineğin varsayılan official flag değerlerini bırakırsam (ITEM_UNIQUE ve UNIQUE_SPECIAL_RIDE) dolayısıyla sistemi hiç eklememiş gibi envanterdeki eski yerine giyiyor (yüzük yeri) ve süresi filan sıkıntısız işliyor.
oOWNj2.png

Not: hem sistemin dosyasında yazdığı gibi ekliyorum hemde orjinal değerleri ellemeden sadece (ITEM_UNIQUE ve UNIQUE_SPECIAL_RIDE) kısımlarını değişiyorum ama banamasın demiyor.
Sistem not dosyasında şu şekilde eklenmesi yazıyor.
Kod:
71139    ?G|?????    ITEM_COSTUME    COSTUME_MOUNT    1    ANTI_SELL | ANTI_STACK    QUEST_USE_MULTIPLE | LOG    WEAR_SHIELD    NONE    0    0    0    0    0    LIMIT_NONE    0    LIMIT_NONE    0    APPLY_NONE    0    APPLY_NONE    0    APPLY_NONE    0    28800    0    0    0    0    0    0    0    0
Help me :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri