HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Beyler herkese merhaba öncelikle. Konu yerimin yanlış olduğunu biliyorum kusruma bakmayın, nereye açacağımı bilemedim uygun yere taşırsanız çok sevinirim. Şimdi sorunuma gelelim, ben sistem eklemek ve silmek olayını kavrayabilmek için uygun bir files arıyorum yani. rahat rahat istediğim sistemi ekleyip istediğim sistemi silmek istiyorum buna uygun files arıyorum. yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler
2015-2016 Aralığında Çıkan Filesler veya Maxmi ve Hasan Fidan Fileslerine Göz Atmanızı Öneririm...Beyler herkese merhaba öncelikle. Konu yerimin yanlış olduğunu biliyorum kusruma bakmayın, nereye açacağımı bilemedim uygun yere taşırsanız çok sevinirim. Şimdi sorunuma gelelim, ben sistem eklemek ve silmek olayını kavrayabilmek için uygun bir files arıyorum yani. rahat rahat istediğim sistemi ekleyip istediğim sistemi silmek istiyorum buna uygun files arıyorum. yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler
Teşekkürler şimdi göz atıcam dediklerine hocam, başka önerisi olan varsa önerilere açığım.2015-2016 Aralığında Çıkan Filesler veya Maxmi ve Hasan Fidan Fileslerine Göz Atmanızı Öneririm...
Hocam size bir sorum daha olacak. Files indirirken soruce game dosyaları veriliyor bu dosyalar hakkında fikrim yok. sistem eklemek için gerekli olan dosyalar falanmı ? yoksa tamamen başka birşeymi2015-2016 Aralığında Çıkan Filesler veya Maxmi ve Hasan Fidan Fileslerine Göz Atmanızı Öneririm...
Source Oyunun Sistem Kaynağı Olarak Düşünebilirsiniz Sistemleri O Bölüme Ekler Buildeyip Oyuna YüklersinizHocam size bir sorum daha olacak. Files indirirken soruce game dosyaları veriliyor bu dosyalar hakkında fikrim yok. sistem eklemek için gerekli olan dosyalar falanmı ? yoksa tamamen başka birşeymi
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)