Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
romegames 1
romegames
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplanmadı Wmcp Panel kayıt sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xantos1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

xantos1

Level 1
Üye
Konular
4
Online süresi
6m 36s
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 5 Ay 28 Gün
Başarım Puanı
75
MmoLira
25
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

8NqJ11.png

Hata ! Kayıt olunurken bir hata meydana geldi. Bu hata ile yöneticiler ilgileniyor.

Webmeric Arkadaş Davet Sistemi KURULU DEĞİL

Kurulum bilgim 0 birkaç video izledim 2dk kurdum 8 9 yıl öncesınden bilgim vardı hrşeyi ayarladım ama kayıt olayında skıntı yaşıyorum çözümü bilen varmı ?

Çözüldü NOT altta:

Çözüm NULL veya 0 la alakalı galiba account damı ne bazı ayarlar null muş 40k files yada 5.6 kullandığımız için ONLARI 0 yapmış düzeldi. Tam söylemedi söleseydi tam yazarıdım yinede yardımı dokunur.

yaban arkadaş mesajı:
defaultlar boş bırakılırsa
değer tanımlayamıyor
5.6 mysql
oyuna almıyor
wolfman karakterinin
değerlerine
default değerine
mysqldan
yani navicattan
0 verdim
player index pid5
ve mob_proto
claw
claw pençe demek
pid5
wolfman anlamına yani
5. karakter anlamına geliyor
düzeldi.

Son düzenleme:
Çözüm
Ticaret - 0%
0   0   0
8NqJ11.png

Hata ! Kayıt olunurken bir hata meydana geldi. Bu hata ile yöneticiler ilgileniyor.

Webmeric Arkadaş Davet Sistemi KURULU DEĞİL

Kurulum bilgim 0 birkaç video izledim 2dk kurdum 8 9 yıl öncesınden bilgim vardı hrşeyi ayarladım ama kayıt olayında skıntı yaşıyorum çözümü bilen varmı ?

Çözüldü NOT altta:

Çözüm NULL veya 0 la alakalı galiba account damı ne bazı ayarlar null muş 40k files yada 5.6 kullandığımız için ONLARI 0 yapmış düzeldi. Tam söylemedi söleseydi tam yazarıdım yinede yardımı dokunur.

yaban arkadaş mesajı:
defaultlar boş bırakılırsa
değer tanımlayamıyor
5.6 mysql
oyuna...
Webmeric Arkadaş Davet Sistemi - KURULU DEĞİL
yani bundan oluyormuş normaldede aktif edince ben ellemedim bunu aktif değil diye oraya yazdım.

phpmyadmin'den dediğiniz tam olarak nedir. ? Dediğim gibi benim bilgim 0 :D host ftp -cpanal kurdum direk sunucuya bağlayarak kurulum videosunu izledim webmeric in.
Site veritabanına kurmanız gerekiyor yani sizin kurduğunuz oyunun veritabanına, mysqlden wmcp sql'ini silip tekrar okutun düzelecektir.

bir arkadaş kayıt işini halletti şimdide yeni kayıt olanlar oyuna giremiyor
bu şekilde kalıyor:
qb0caab.png

bir arkadaş kayıt işini halletti şimdide yeni kayıt olanlar oyuna giremiyor
bu şekilde kalıyor:
qb0caab.png

Account ve playerdaki tüm tabloları repair edin ve olmazsa channellardaki syserr leri buraya atın

Account ve playerdaki tüm tabloları repair edin ve olmazsa channellardaki syserr leri buraya atın

oyungirişleri açık eskiden açılmış karakterler ile giriş ypılabılıyor ama yeni alınan üyelikler ile girilmiyor.
dediklerinizi yaptım veri tabanındakı karakter itemler accountları da temizledim yeniden üye oldum ama yinede bu şekilde girişte bekliyor.

@xantos1 Özelden teamwiever bilgilerini yollayın

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri