Merhaba arkadaşlar ben Soymalık porti beni bilen bilir neyse kısa kesicem elimde udemy'de bulunan sıfırdan ileri seviyeye python adlı kurs var ve bu kursu sizlerle paylaşmak istiyorum . Çünkü kazık fiyatı var kursun dün baktığımda kampanyada görünen gerçi 1 günü kalmış asıl fiyatı 400 lira oyüzden para vermeyin istedim.
Ben paylaşım yapmayı seven birisiyim ama emin olmak istiyorum. Ben şimdi kursu buraya uplarsam bir moderatör kaldırır mı?
Eğer kaldırmazsa sorun yok demektir direk upload etmeye geçeceğim. O süre zarfında ise lütfen konuyu kaldırmayınız. Şuan sadece şu bilgiyi öğrenmek istiyorum sizden konu yeri yanlış değil python yazıyor lütfen konuyu kilitlemeiyiniz ben kursu uplamak istiyorum fakat bu bir sistem değil oyüzden kaldırılır mı ?
Ben paylaşım yapmayı seven birisiyim ama emin olmak istiyorum. Ben şimdi kursu buraya uplarsam bir moderatör kaldırır mı?
Eğer kaldırmazsa sorun yok demektir direk upload etmeye geçeceğim. O süre zarfında ise lütfen konuyu kaldırmayınız. Şuan sadece şu bilgiyi öğrenmek istiyorum sizden konu yeri yanlış değil python yazıyor lütfen konuyu kilitlemeiyiniz ben kursu uplamak istiyorum fakat bu bir sistem değil oyüzden kaldırılır mı ?
Ozaman şimdi upload ediyorumBence olabilir. +1
bilginize sunulurTeşekkür ederim.Ozaman şimdi upload ediyorumbilginize sunulur
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)