mavzermete 1
mavzermete
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bodyguardd 1
Bodyguardd
Agresifizm 1
Agresifizm
StackTrace 1
StackTrace
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Target Information Damage gösterme Fix

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan LangonaWork
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Teşekkür ederim, müşterimin filesina eklemiştim sistemi damagelerin hepsi 1-5 dedi oyüzden düzelttim kolay gelsin :)
ekstra birşey sorabilir miyim. merakıma mazur gör.
iDef = player.GetStatus(player.DEF_GRADE) * (100 + player.GetStatus(player.DEF_BONUS)) / 100
bu kod ile bir üst satır da iDef'i tanımlıyor ve siz bu tanımlamadaki iDef'i boşa çıkartarak. Canavar'ın gerçek hasarı yerine potansiyel hasarını yansıtmış oluyorsunuz?
bu satırda algoritmaya dayanarak defans değerinin hasar üzerindeki etkisi hesaba katılmış çünkü. yani şöyle söyliyim. bu yapılmadan önce 1 level zırh giyiliyken azrail 30-40 damage yazarken. siyah çelik ile 5-10 yazacaktı. bu düzeltmeden sonra her zaman 30-40 yazacaktır.

ekstra birşey sorabilir miyim. merakıma mazur gör.
iDef = player.GetStatus(player.DEF_GRADE) * (100 + player.GetStatus(player.DEF_BONUS)) / 100
bu kod ile bir üst satır da iDef'i tanımlıyor ve siz bu tanımlamadaki iDef'i boşa çıkartarak. Canavar'ın gerçek hasarı yerine potansiyel hasarını yansıtmış oluyorsunuz?
bu satırda algoritmaya dayanarak defans değerinin hasar üzerindeki etkisi hesaba katılmış çünkü. yani şöyle söyliyim. bu yapılmadan önce 1 level zırh giyiliyken azrail 30-40 damage yazarken. siyah çelik ile 5-10 yazacaktı. bu düzeltmeden sonra her zaman 30-40 yazacaktır.
okadar derine dalmadım doğru :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri