farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Scarlet 1
Scarlet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
bencemal 1
bencemal
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Ninja Gelişimi Ws Taktikleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan d0qukan001
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

İlk olarak Ws Taktikleri

Ewt arkadaslar bu konuyu ninja ezik benim vardı vs de alamıodum dıenler için yazdım ve dıer nınja kullanıcılarına.Öncelikle vs ye uzaktan baslayın anlasma dedıınız anda kamufulajı acın.Suıkasti arkadan vurmaya dıkkat edın bu sekılde daha cok damage elde edersınız.2. olarak adamı ucurduktan sonra bıcak cevırme ile 3 kez vuruyoruz acemiiler 2 kez de vurabılır.en son olarak zehırlı bulutu vurun.çünkü zehirli bulutun dolma suresı uzundur vs de 2 kez kullanamazsınız.ben 45 lwlım kendı lwlımde benı yatıra bılecek adam tanımam.50 lwl e kadar savascıları yatırabılıyorum.sura saman savascı farketmez bu sıraya uyduktan sonra ısınız kolay...suıkast ıle 2.5k bıcak cevırme ıle 3k vuruyorum zehırlı bulut m1 de 1000 lerde koyması lazım 3. olarak zehırlı bulutu master yapın

SkiL sıralaması

1 Suikast
2 Bıcak Cevirme [Sektirmeyi biliyorsanız]
3 Zehirli blut
4. hızlı saldırı
5 kamuflaj

Statü dağıtımı

ßna qöRe 2 DeX 1hp qideRseniZ yYatıramacınız Kşi KaLmaZ Taßi BirDe hp li item almanız Lazım :)

Ninjaya Yardımcı olucak efsunlar

%5 Den Fazla Kritik Ws lerde baya bi yardımcınız olr
Yarı İnsan HeR türlü Ws De yatıramacınız adam kalmaz suikast ile garanti 3k vurursunuz

Max Hp +1000 den Fazla olması gerekir

Kalkanada Sersemlik karsısında bulablirseniz Artıq usta ßir ninjasınız :)

Ninjalar pusu kurarak saldırabilen profesyonel suikatçilerdir. Hızı ve hareketliliği sağlamak için hafif zırhlar giyerler.

Kendilerini bu yeteneklere adadıkları için, Ninjalar hançer ve yay kullanan usta dövüşçülerdir.

SevqiLeR d0qukan001 xDé..!:ka19:

+Repi Esirgemeyin

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri