OnurBoyla 1
OnurBoyla
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Manwe Work 1
Manwe Work
noisiv 1
noisiv
Hikaye Ekle

İntel Virtualization Technology İntel VT Nasıl Aktif Edilir

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Şimdi sistemin kasmasına sebep olan sorun kısaca bilgisayar’ımızda sanal sunucu olmamasında kaynaklanıyor bu rehberde sanal sunucu açmayı göstereceğim. Bu rehber İntel işlemcileri kapsamaktadır.(İ3-İ5-İ7) sorun buranın bir olmasından kaynaklanıyor. Bu rehber sayesinde burayı rahatlatacağız.


İntel
’in resmi sitesinden Intel® Processor Identification Utility - Windows* Version indirebilirsiniz. İndirme yapar iken bu adımlara dikkat ediniz.

16.png


Bu program sayesinde işlemcinizin sanal sunucuyu destekleyip desteklemediğini öğrenebileceksiniz burası yes yazıyor ise destekliyor demektir.

b13.jpg


İntel VT teknolojisini Bios'tan açmanız gerek. Nasıl açılacağını şu konudan detaylı bakabilirsiniz. Özet olarak. Biostanburaya gelmeniz gerek.


Bilgisayarı yeniden başlat dedikten sonra aynı anda elimizi Shift tuşuna basılı tutuyoruz böylece Windows’un kendi boot yardım menüsü açılıyor ardından sorun gidere tıklıyoruz ve oradan da gelişmiş seçenekler diyoruz.


18.jpg


Ardından bir seçenek belirleyin çıkıyor sorun gidere tıklıyoruz oradan UFT ayarlarına giriyoruz ve yeniden başlat diyoruz ardından bilgisayar yeniden başlatılıyor.
20.md.jpg


Menümüz açıldı ardından Boot menüye giriyoruz ve oradan Boot menümüz açılıyor
oradan Configrationa giriyor ve İntel Vitioral Teknoloji’yi enabled yapıyoruz.

17.jpg


Ardından F10 ‘na basıyoruz ayarları kayıt edip çıkıyoruz ve reset atıyoruz ve sistem aktif olmuş oluyor.
 
Son düzenleme:
UFT ayarlarının türkçesi nedir ? windows 8 pro kullanıyorum bilgisayarım markası dell ve bir türlü boot menüsüne ulaşamıyorum.
UFT ayarlarının türkçesini yazarsanız çok memnun olurum .
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst