mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

Balık Bot Kontrol Sistemi[LUA]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan guygut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

internette var olatanın kodu burda amaç oltayı yüzükten alarak timer in başlaması sistemi aktlifleştirmek
nacivat playey shop_item tablosundan oltyaı silip bu yüzüğü ekle

Balıklarda SistemAktif Olmaz Envnaterde Hamur Solucann Ve Minik Blık Varsa Akfitf Olur canısı ;)))
ayrıca metin2iyi yapanlar luada balık ile ilgili fonksiyon yapmamışilar ben sourceden eklesem bile çoğu kişide olmadığı için çalışmaz luada bundan iyisi olmaz aklıma bu geldi varsa fikrin yapalım
:D dediğimi okudun mu :D balık satan biri envanterinde tutsa vay haline diyorum sen diyon ki solucan aynı şeyi diyorum aynı şeyi haklı buluyorsun eyw. kendi yazdığı lua ya laf sokan biri oda iyiymiş :d

:D dediğimi okudun mu :D balık satan biri envanterinde tutsa vay haline diyorum sen diyon ki solucan aynı şeyi diyorum aynı şeyi haklı buluyorsun eyw. kendi yazdığı lua ya laf sokan biri oda iyiymiş :d
Dostum Sen Balık Sattığın Zaman Envanterinde Sudak Balığı Felan Olucak solucan felan olmayacak kapişş ;))
Ayrıca Daha İyisi Yapabiliyosan Yap Görelim Türk Milleti tarzı Hep Yapılanı Eleştirirsin zaten

Dostum Sen Balık Sattığın Zaman Envanterinde Sudak Balığı Felan Olucak solucan felan olmayacak kapişş ;))
Ayrıca Daha İyisi Yapabiliyosan Yap Görelim Türk Milleti tarzı Hep Yapılanı Eleştirirsin zaten
src tabanlı yaptım ztn :D. lua nedir :D. adam off shopunu açıp balık tutmaya gidemezmi yanı :s ay yazık lha acıdım.

src tabanlı yaptım ztn :D. lua nedir :D. adam off shopunu açıp balık tutmaya gidemezmi yanı :s ay yazık lha acıdım.
STV tabanlı yapmışmış ordan burdan kod kopyalayarak olmuyor bu işler kardeş adam istediği Of shopunu aşar gider balık tutmaya envanterinde balık olması birşeyi değiştirmez bi bok bildiğin olmadığı için daha lua kodlarını okuyamıyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri