PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Riftas 1
Riftas
LunarWraith 1
LunarWraith
Hikaye Ekle

Ödevim için yardımcı olurmusunuz ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan markolin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 419

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar,
Bir ödev kapsamında bir yazılım geliştirdim. Bu yazılım sizin zeka grubunuzu belirleyip(Çoklu zeka kuramına göre) en baskın 3 zeka grubunuzu ve bu alanlara uygun meslekleri size listeliyor. Ödevi tamamlamak için en az 100 kişiye ulaşmam gerekiyor ancak 100 kişiye ulaşamadım. Buradan yazayım dedim.

Bu yazılım bir siteye yüklenmiş durumda, yapmanız gereken bu siteden girip 80 soruluk zeka ölçeğini çözmek. ve mesleklerinizi size gösterince altındaki 5 soruluk yazılım hakkındaki soruları cevaplamap. Bu bir araştırma değil sadece ödevdir.

• Ortaokul
  • Lise
  • Üniversite
Türünden toplam 100 kişiye uygulamam gerekiyor. Bu ödevden not alacağız arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.

Lütfen soruları okuyarak ve size uygun şekilde cevap verin, sallarsanız sonuçlarda belli oluyor.

Yazılımın sitesi :

Son düzenleme:
Reklam
Merhaba arkadaşlar,
Bir ödev kapsamında bir yazılım geliştirdim. Bu yazılım sizin zeka grubunuzu belirleyip(Çoklu zeka kuramına göre) en baskın 3 zeka grubunuzu ve bu alanlara uygun meslekleri size listeliyor. Ödevi tamamlamak için en az 100 kişiye ulaşmam gerekiyor ancak 100 kişiye ulaşamadım. Buradan yazayım dedim.

Bu yazılım bir siteye yüklenmiş durumda, yapmanız gereken bu siteden girip 80 soruluk zeka ölçeğini çözmek. ve mesleklerinizi size gösterince altındaki 5 soruluk yazılım hakkındaki soruları cevaplamap. Bu bir araştırma değil sadece ödevdir.

• Ortaokul
  • Lise
  • Üniversite
Türünden toplam 100 kişiye uygulamam gerekiyor. Bu ödevden not alacağız arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.

Lütfen soruları okuyarak ve size uygun şekilde cevap verin, sallarsanız sonuçlarda belli oluyor.

Yazılımın sitesi :

Tüm meslekler çıktı :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri