HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar,
Bir ödev kapsamında bir yazılım geliştirdim. Bu yazılım sizin zeka grubunuzu belirleyip(Çoklu zeka kuramına göre) en baskın 3 zeka grubunuzu ve bu alanlara uygun meslekleri size listeliyor. Ödevi tamamlamak için en az 100 kişiye ulaşmam gerekiyor ancak 100 kişiye ulaşamadım. Buradan yazayım dedim.
Bu yazılım bir siteye yüklenmiş durumda, yapmanız gereken bu siteden girip 80 soruluk zeka ölçeğini çözmek. ve mesleklerinizi size gösterince altındaki 5 soruluk yazılım hakkındaki soruları cevaplamap. Bu bir araştırma değil sadece ödevdir.
Lütfen soruları okuyarak ve size uygun şekilde cevap verin, sallarsanız sonuçlarda belli oluyor.
Yazılımın sitesi :
Bir ödev kapsamında bir yazılım geliştirdim. Bu yazılım sizin zeka grubunuzu belirleyip(Çoklu zeka kuramına göre) en baskın 3 zeka grubunuzu ve bu alanlara uygun meslekleri size listeliyor. Ödevi tamamlamak için en az 100 kişiye ulaşmam gerekiyor ancak 100 kişiye ulaşamadım. Buradan yazayım dedim.
Bu yazılım bir siteye yüklenmiş durumda, yapmanız gereken bu siteden girip 80 soruluk zeka ölçeğini çözmek. ve mesleklerinizi size gösterince altındaki 5 soruluk yazılım hakkındaki soruları cevaplamap. Bu bir araştırma değil sadece ödevdir.
- Ortaokul
- Lise
- Üniversite
Lütfen soruları okuyarak ve size uygun şekilde cevap verin, sallarsanız sonuçlarda belli oluyor.
Yazılımın sitesi :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Son düzenleme:
Reklam
Merhaba arkadaşlar,
Türünden toplam 100 kişiye uygulamam gerekiyor. Bu ödevden not alacağız arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.
- Ortaokul
- Lise
- Üniversite
Yazılımın sitesi :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Tüm meslekler çıktı

evet hocam hangi zeka grupları çıktıysa o alanlara uygun, eğitim programlarını listeliyor
Tüm meslekler çıktı![]()

teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)