Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

[RECEP] Altyapı Server Files 1

indirmek için izniniz yok
2.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Herşeyi 0'dan kurdum ondada Kutsama Kağıdının Fiyatını Değiştirdim Reboot Attım . Fiyat değişmedi hala 0yang ...
eklediğim sistemlerden olmadığının kanatine vardım . Neden olabilir böyle birşey acaba ?

Bu arada TXT'den al yaptım direk Gine Hata verdi
Sorun sizinle alakalı files ile alakası yoktur !

benmle nasıl alakabilirki . 0'dan tekrar dan kurdum buradan indirdiğim gibi aynı işlemleri gerçekleştirdim olmadı . Araştırdığıma göre alt yapıdan kaynaklı olma olasılığı varmıs . Aynı alt yapıyı kullanan bir kaç kişide aynı sorundan zorlanmıs umarım çözümüü bulurum

benmle nasıl alakabilirki . 0'dan tekrar dan kurdum buradan indirdiğim gibi aynı işlemleri gerçekleştirdim olmadı . Araştırdığıma göre alt yapıdan kaynaklı olma olasılığı varmıs . Aynı alt yapıyı kullanan bir kaç kişide aynı sorundan zorlanmıs umarım çözümüü bulurum
Ben hiç sorun yaşamadım . Biraz önce test ettim sorunsuz çalışıyor .
Questli şekilde bar kullanabilirsiniz veya source bağlı bar kullanabilirsiniz .

Son düzenleme:
Mesela Sadece Altın külçeleri değil belli başlı itemlerdede aynı . Zırhlar takılar vs. Kutsama Kağıtları vs.vs.

Mesela Sadece Altın külçeleri değil belli başlı itemlerdede aynı . Zırhlar takılar vs. Kutsama Kağıtları vs.vs.
Kod:
    if (IS_SET(item->GetFlag(), ITEM_FLAG_COUNT_PER_1GOLD))
    {
        if (dwPrice == 0)
            dwPrice = bCount;
        else
            dwPrice = bCount / dwPrice;
    }
    else
        dwPrice *= bCount;

dwPrice /= 5;        // Buradaki 5 olan kısmı 1 yaparsanız ayarladığınız şekilde itemi aynı fiyattan satar .
Oyun içersinde değişiklik gösterebilir fiyat kısmı ama ayarladığınız fiyattan satar .

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri