- Konular
- 115
- Online süresi
- 8ay 3g
- Reaksiyon Skoru
- 1,107
- Altın Konu
- 3
- Başarım Puanı
- 279
- TM Yaşı
- 10 Yıl 6 Gün
- MmoLira
- 5,981
- DevLira
- 66
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Evet ama hangisinin gerekli olup olmadığını nasıl anlayacağız birde npc konuşmaları falan da yok onları nasıl ayarlayacağız ?
Martysama tam altyapının tüm questlerini alabilirsin.
- Konular
- 97
- Online süresi
- 1ay 21g
- Reaksiyon Skoru
- 3,369
- Altın Konu
- 2
- Başarım Puanı
- 253
- TM Yaşı
- 10 Yıl 6 Ay 19 Gün
- MmoLira
- 18,442
- DevLira
- 61
Quest sorunu ne büyüttünüz arkadaşlar object 'e gırın bakın kaç tane quest okutulmuş? toplasan 4 tane quest okutulmamıştır.Sanki questleri parayla satıyorlar okutulan questlerin biri anti exp yuzugu - won bide bır kac npc konuşması yanı bunlarıda paylaşılan fileslerden temin edebilirsiniz.
- Konular
- 28
- Reaksiyon Skoru
- 151
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 89
- TM Yaşı
- 9 Yıl 3 Ay 15 Gün
- MmoLira
- 220
- DevLira
- 0
Sadece bilmiyoruz ve öğrenmek istiyoruz bu yüzden bilen kişiler yazarsa bizde ona göre bulup yapacağız birilerinden şunu yapar mısın demiyoruz biliyorsan bilgini paylaş bizde bilgilenelim diyoruz , hangi questleri eklememiz gerekiyor mesela veya eklenecek npc konuşmaları var onları nasıl temin edeceğiz?Quest sorunu ne büyüttünüz arkadaşlar object 'e gırın bakın kaç tane quest okutulmuş? toplasan 4 tane quest okutulmamıştır.Sanki questleri parayla satıyorlar okutulan questlerin biri anti exp yuzugu - won bide bır kac npc konuşması yanı bunlarıda paylaşılan fileslerden temin edebilirsiniz.
- Konular
- 97
- Online süresi
- 1ay 21g
- Reaksiyon Skoru
- 3,369
- Altın Konu
- 2
- Başarım Puanı
- 253
- TM Yaşı
- 10 Yıl 6 Ay 19 Gün
- MmoLira
- 18,442
- DevLira
- 61
Sadece bilmiyoruz ve öğrenmek istiyoruz bu yüzden bilen kişiler yazarsa bizde ona göre bulup yapacağız birilerinden şunu yapar mısın demiyoruz biliyorsan bilgini paylaş bizde bilgilenelim diyoruz , hangi questleri eklememiz gerekiyor mesela veya eklenecek npc konuşmaları var onları nasıl temin edeceğiz?
Bilader sana türkçe konuşuyorum arapça veya ingilizce değil biliyorsun veya bilmiyorsun demiyorum açıklamamı düzden okursan anlarsın tersten tabi okursan anlamazsın sana diyorum ki herhangi bir filesin questleri al okut yani bunda anlamıycak veya bilinmiyecek birşey yok extra questıde yazmışım herhangi bir won questide ekle oldu bitti yani bu niye uzatıyorsun ki
- Konular
- 28
- Reaksiyon Skoru
- 151
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 89
- TM Yaşı
- 9 Yıl 3 Ay 15 Gün
- MmoLira
- 220
- DevLira
- 0
Sen önce konuşma üslubunu öğren ben seni o zaman anlarım iyi forumlarBilader sana türkçe konuşuyorum arapça veya ingilizce değil biliyorsun veya bilmiyorsun demiyorum açıklamamı düzden okursan anlarsın tersten tabi okursan anlamazsın sana diyorum ki herhangi bir filesin questleri al okut yani bunda anlamıycak veya bilinmiyecek birşey yok extra questıde yazmışım herhangi bir won questide ekle oldu bitti yani bu niye uzatıyorsun ki
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)