Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

BEST Production 2008 Tipi Server Files 1

indirmek için izniniz yok
4.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

@BEST Production paylaşım için teşekkürler.

Adam filesi paylaşmış beğeniyosanız kullanın beğenmiyorsanız tırı vırı yapmayın. Çok daha iyi biliyorsanız kendiniz paylaşın kendiniz uğraşın. Bi icraat yapmayıp yapanada laf atıyorsunuz. Yok 2008 miş yok 10 muş işine yarıyorsa kullan..

lO6zDQ.jpg

Eski kafalı olmayın. 2008 oyun içeriğini yansıtan güncel bir oyun yapısı daha iyi olacaktır. Won sistemi gereklimi? Bence gerekli. Bar gibi saçma birşey yerine kullanılabilir. İçinde lycan olmaz, levelli pet olmaz, gaya olmaz ya da kuşak olmaz, simya olmaz ve 2008 yapısını yansıtır. Ama işe yarar mantıklı sistemler eklenmesi avantajdır.

Oldu olacak 2008 diye açılan serverle söyleyinde 2 envanter kullansın :D

Eski kafalı olmayın. 2008 oyun içeriğini yansıtan güncel bir oyun yapısı daha iyi olacaktır. Won sistemi gereklimi? Bence gerekli. Bar gibi saçma birşey yerine kullanılabilir. İçinde lycan olmaz, levelli pet olmaz, gaya olmaz ya da kuşak olmaz, simya olmaz ve 2008 yapısını yansıtır. Ama işe yarar mantıklı sistemler eklenmesi avantajdır.

Oldu olacak 2008 diye açılan serverle söyleyinde 2 envanter kullansın :D
yeterli bir anlatım

Teşekkürler

Client src build ettim 0 warning :) attım bir köşeye kardeşim 2008 ila ne alakası var diyenlere files eski tarz 1 2 sistem eklemekle 2018 files olmuyor kolay gele

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri