Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Özel Files Yapa Bilecek

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Bilemiyorum kardeşim zaten konuştum kendisinle daha öncede ama bu sektör laçka olmuş

Haklı ola bilirsin kardeşim kendisinle daha hiç iş yapmadım lakin senin gibi baya kişi diyor ama ben kimseyi karalayamam iş yapmadan

NOT= Kimse Üzerine alınmasın fakat ortalıkta dolandırıcı çok vede METİN2 Files yapıyorum diye okadar çok kişi yazıyor vede birkaç kişi ile çalıştım param boşa gitti
Ne yazık insanlar kendilerine 300 , 500 Tl yi kar görüp insan dolandırıyor vede yaptığının arkasındada durmuyor :)

piyasa belli insanlar belli herkez birilerinden azetmiyor ola bilir vede bazı arkadaşlarımız bazı burdaki files yapan insanlar ile arasıda bozuk olabilir..

Ben uzun zaman dır forumda olmama rahmen kimse beni pek tanımaz ama işyaptım kişilerde benden yana sıkıntı çekmemiştir ama ben burda 2 kişi haricinde kimden ne aldımsa hepsi çöp tü vede azımı açıp birşey demedim hatta bazılarına para gönrmeme rahmen hiç birşey teslim bile etmeden telefonlarını kapatanlar var :)

peki ben saf kalpli bazıların demesine göre enayi sanalar varya onlar sadece kendini kandırır biliyorumki ben bu yaşıma dek anladım tek birşey haram kazanılan rıskın hepsi daha fazlası ondan çıkacaktır :)

Neyse bunların hepsi boş kelimeler aslında VİCDANI rahatsa kişinin gerisini boş verin

Bana güvenilir biri gerekli sadece ve istediğim filesi yapması vede ilerde çıkacak sorunlarda da ilgilenip sorunları halletmesi istediğim files yapısı genelde zaten çoğu fileste olan şeyler

Benim kararımda TURKMMO Sitesinde files yapan kişilerden biriyle anlaşıp yaptırmak

ЧλKUP вεsт ρяσ∂υcтίση
Hasan Fidan - Vinchenzoo
İlker - Aresko Bilişim ve İnternet Hizmetleri

Bu kişiler ile konuşuyorum filesim hakkında vede en makul vede uygun fiyat veren arkadaşla iş yapmak niyetim

Merhaba,

Öncelikle bizi konunuza dahil ettiğiniz ve seçimleriniz arasında yer ayırdığınız için teşekkür ederiz,

Bunu İlker beye ileteceğim den emin olabilirsiniz,

Güven, Fiyat ve Kalite her şey bir yana faturasız iş yapanlarla çalışmamanızı tavsiye ediyorum, faturasız işlerde hakkınızı aramak bir o kadar zor olacaktır. Artık dolandırıcılık sadece gerçek ortamda değil İnternet sektöründe yoğunlaşmış durumda örnek vermek ne kadar doğru olur bilmiyorum en basiti geçtiğimiz ay Çi**likBa** oyununundan 500 Milyon TL vurgun yapıldı haberlerde duymuşsunuzdur bu tür olaylar kulağa geldikçe insanları sektörden uzaklaştırıyorlar. Her kiminle çalışırsanız çalışın dikkatli olmanızı tavsiye ediyorum.

Aresko.NET Sanal Reklam, Bilişim ve İnternet Hizmetleri LTD. ŞTİ.
Sosyal İlişkiler Sorumlusu
Şirin

Son düzenleme:
Aynen öyle doğru söylüyor bende hasan fidanı tavsiye ediyorum paran varsa, para olmadan asla iş yapmaz paran varsada yarım yapar ki yarım yaptığı işin tamamlayabilmek için tekrar para kazanabilsin.
Yani kısmen haklı olabilirsin sonuç da bu işten para kazanıyoruz ve ücretli bir işimizi ücretsiz sunucak değiliz ancak şurada sana tepki göstermek zorundayım başladığım hiçbir işi yarım bırakmam ya başlamam başladığımı sonuna kadar giderim.

Yani kısmen haklı olabilirsin sonuç da bu işten para kazanıyoruz ve ücretli bir işimizi ücretsiz sunucak değiliz ancak şurada sana tepki göstermek zorundayım başladığım hiçbir işi yarım bırakmam ya başlamam başladığımı sonuna kadar giderim.

Yanlış anlamışsın :) Ben aslında burada sizinle iş yapmamın amacını anlatmak istedim yani güvenilir olduğunuzu

Tabiki emek harcıyorsun emeğinin karşılığını alacaksın
Tabiki Ücret alman doğal
İşinizide yarım bırakıyor dehilsiniz

Ben sizin 3 nüzün güvenilir vede yaptığınız files yada işlerinizde başarılı olduğunuzu dile getirmek amacım eğer iş yapacakcam sizlerin adını yazdıysam bu sizin güvenilir vede iyi yapıyorsunuz anlamına geliyor

Yanlış anlatımım olduysa kusura bakmayın yanlış anlaşılmak istemem

Saygılarımla İyi Forumlar

Yanlış anlamışsın :) Ben aslında burada sizinle iş yapmamın amacını anlatmak istedim yani güvenilir olduğunuzu

Tabiki emek harcıyorsun emeğinin karşılığını alacaksın
Tabiki Ücret alman doğal
İşinizide yarım bırakıyor dehilsiniz

Ben sizin 3 nüzün güvenilir vede yaptığınız files yada işlerinizde başarılı olduğunuzu dile getirmek amacım eğer iş yapacakcam sizlerin adını yazdıysam bu sizin güvenilir vede iyi yapıyorsunuz anlamına geliyor

Yanlış anlatımım olduysa kusura bakmayın yanlış anlaşılmak istemem

Saygılarımla İyi Forumlar
Saolasın dostum sana demedim zaten :) senin demek istediğini anladım alıntı yaptığım arkadaşa dedim.

Saolasın dostum sana demedim zaten :) senin demek istediğini anladım alıntı yaptığım arkadaşa dedim.

Boşver Kardeşim benseni tanımam seninle daha öncede işyapamadım ama kaliteli filesler hazırladığını biliyorum duydum
kimsede zorla files yaptırmıyor işime gelmezse seninle işyapmam kimse benim bohazımdan sıkmıyor illa hasanla işyapacaksındiye

işi yaptın sorunlar çıkar tabiki metin2 oyununda bile Koskoca dünya devi GAME FORGE bile tüm açıkları kapayamazken :)
ve gün geçtikçe açıklar çıkıyor daha metin2 de bile bilinmeyen açıklar var buna eminim :) kimse kusursuz değil
yaptın fileste sorun muhakkak olacaktır kimsede kususrsuz değil bu gerçek hepimiz insanız :)

Bazende insanlar çekemez yada yaptığın işi karalamak isteyen olur olacaktırda eğer filesi yaptın ve ilgilenmiyorsan bu yapan kişinin kişiliğini belli eder diher yaptıracahım wslik filesi başkasına yaptırırım işini yapan kişiler herzaman kazanır :)
daha fazla konuşmaya gerek yok filesi ben yaptıracahım ve hazırladın filesi denemek için gün sayıyarum

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri