Eter Müdürü Çok Kullanışlı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emrekara53
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emrekara53

HoDRiMeYDaN
Konular
170
Online süresi
2h 4m
Reaksiyon Skoru
509
Altın Konu
1
TM Yaşı
16 Yıl 1 Ay 17 Gün
Başarım Puanı
243
MmoLira
785
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Öncelikle nereye konuyu açacağımı bilmediğim için buraya açtım yabancı forumdan alındı ama işinize çok yarayacak

Merhaba, bu yüzden ... Bu, Eter Aracının yeni sürümüdür. Bu sefer kısa konuşacağım.

Giriş

Hedef hala aynı: Oyun istemcilerimizi önceki nesil olarak kolayca yönetebilmemizi sağlayan bu, profil temelli yaklaşıma dayanıyor.

Özellikler listesi

- Kolay (toplu ve kuyruğa alınmış) paket / paketten çıkarın
- Oyunun içeriğine hemen hemen göz atın
- Dosyaları hızlı bir şekilde bulun
...

Bilinen kısıtlamalar

Bilinen sorunlar ve sınırlamalar

- Sınırlama: epk dosyasındaki bir öğe 600mb'den daha büyükse veya şifreleme / şifre çözme boyutu) dosyayı yoksayarsanız, bu, x86 mimarilerini hedefleyen programlar için .NET çerçevesinin bilinen bir sınırlandırmasıdır (gerçek kap 1.2-1.6GB arasında bir yerde, ancak çökmelerini önlemek için küçülttü)

Notlar

- Bir karma uyumsuzluk, dosyanın gerçek karmasının beklenenle eşleşmediği anlamına gelir; bu, dosyanın hatalı işlendiğini veya .eix'in bilgisi yanlış olduğunu gösterir (muhtemel olanıdır ve tüm dosyalarınızı bu araçla yeniden oluşturarak kolayca düzeltilebilir) .
- Başarısız işlem aşağıdaki gibi pek çok nedene neden olabilir:
- Dosyaya erişememe
- Yanlış başlıklar
- Yanlış tuşlar
vs ...

Yardım etmek istiyorum!

- Bir hata buldum, ne yapardım?
C: Bana errorLog.txt dosyasını yaptığınızın bir açıklaması kadar gönderin.

- Bağış yapmak istiyorum!
C: Konu başlığının sonundaki bağlantıyı tıklayın!

Değişiklik (1.0.1.140 - 02/03/2015)

- Profil kaydetme sorunu düzeltilmelidir
- Uygulama ayarları artık yöneticinin yetkileri ile uygulamayı çalıştırmak zorunda kalmamak için Windows Kayıt Defteri yerine dahili bir dosyaya kaydediliyor
- Ana ListView veri bağlamının simgeleri artık düzgün çalışıyor olmalıdır
- Sabit bir hata mesajı kutusu, seçilen profil boş iken Sanal Görünüm açmaya çalıştı
- desteklenmeyen bir dosya türü (şu anda XTEA daha fazlası) karşılaşılırsa, haberdar olacak
- Sürükle n' Bırak dosyaları veya dizinleri hızla onları işlemek için

Changelog (1.0 .1.146 - 07/04/2015)

- Tüm öğeleri seçmek veya seçimlerini kaldırmak için bağlam menüsüne bir seçenek ekledi (sağ tıklama menüsü).
- Bazı ortamlarda profiller pencere bağlam menüsünün simgelerinin normalden daha büyük görüneceği bir kullanıcı Arayüzü hatası düzeltildi.

Changelog (1.0.2.198 - 03/06/2015)

- Profilleri kolaylıkla değiştirebilmek için ana görünümde bir açılır kutu eklendi
- Profil (de) seri hale getirme düzeniyle ilgili birkaç sorun düzeltildi

Not: redryan'ın sürükleyip bırakmayı etkinleştirmek için yaptığı öneri sanal görünüm ertelendi (böyle bir davranışı etkinleştirmek için özel bir UI denetimi gerekiyor)

Değişikliği (1.0.2.241 - 15/02/2016)

- Profilin ikincil pencereden değiştirilirken ana penceredeki profil açılır kutusu artık düzgün güncelleniyor (Yönet -> Profiller)
- İsim verilmemiş tüm dosyalar (üstbilgi üzerinde yanlış veya mevcut olmayan bilgiler de yoksayılmıştır) Şimdi Değişiklik İzleme

(1.1.2.654 - 28/06/2016)

- Uygulama şimdi tam otomatik otomatik güncelleme modülüne sahip (hala sınama aşamasında)
- Ana görünümden boş bir profil seçildiğinde program çöktü bir hata düzeltildi
- Küçük bir bellek sızıntısı bulundu ve düzeltildi
- Birkaç UI ve yerelleştirme geliştirmeleri
- Sabit varsayılan geçersiz dizin anahtar
- Geliştirilmiş yakalanmamış istisnalar işleme

Notlar:

- Uygulama, en son sürümleri almak ve sonunda onları indirmek için bir API ile iletişim kurar, trafiğini izlemekten çekinmeyin.
- Themida'yı artık hatalı davranışların sıkça rapor edildiği halde koruyucu / paketleyici olarak kullanmıyorum. Yeni bir yenisini aldı. Değişiklik İzleme'yi

(1.1.3.660 - 28/06/2016)

- Sabit küçük UI hatası (bazı Windows, herhangi bir nedenle, kontrol boyutlarını farklı şekilde oluşturur)
- Sabit "Geçersiz CLR algılanmamış geçersiz program"
- Sabit otomatik güncelleme şeması

Değişikliği 1.1.4.768 - 02/07/2016

- Tüm pencereler sonlarını hatırlıyor Boyutlar (daha fazla sinir bozucu varsayılan pencere boyutları )
- Profil işleme (seçme, kaydetme, vb.) ve gelişmiş genel deneyim - Sabit garip davranış
- Bazen ana pencere süzme işe yaramaz bir hata düzeltildi (öğeler ararken)
- " Başarı / Hash uyuşmazlığı / Hata"(hemen yanındaki ilerleme çubuğu) ana liste görünümü için sayaçlar
- birkaç yerelleştirme dizeleri (mesajlar ve etajer) Sabit

son sürüm indir

Bir zamet arkadaşlar virustotal eklerseniz konuya sevinirim çok zamanımı aldı konuyu açmak

Güle güle kullanın

Moderatör tarafında düzenlendi:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

En son surummu kullanalim ?

her versiyonu aynı şekilde çalışır yani filesin alt yapısı hangi seneye yapılmışsa o yıllardaki dosyayı indirmen gerekiyor elimden geldince size anlatmaya çalıştım videoda size yardımcı olacaktır

son sürümü indirdim çalıştıurırken verdiği problem

sorunu hallettim programı açarken tarihi 2011 yapın

Son düzenleme:
Paylaşım için teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)