Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Kaynak ikonu

Azura Files 1

indirmek için izniniz yok

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

0.0.0.3 Extra Neler Yapıldı Tam Olarak anlıyamadım

0.0.0.3 Extra Neler Yapıldı Tam Olarak anlıyamadım

Daha da çok geliştirdik.
"Combat zone" diğer adıyla "battle field" yani savaş alanı sisteminde bazı sıkıntılar vardı 2 tanesini düzeltim geriye 1 sorun kaldı onuda düzeltince konuyu güncelleyebilirim.
tabi 2-3 şey daha ekleyeceğim files de şuanda tılsımlar; "armor_pendant" 'ta biraz sorunum var onuda düzeltmeye çalışıyorum.

Zaten konu alt kısmında gelen özellikleri yazdım yabancı terim yerine Türkçe ve düzgün kelimeler kullanmaya çalışıyorum.
O yüzden tam anlamamış olabilirsiniz. Biraz daha yazdıklarımı Türkçe çevrildiğini düşünerek incelerseniz yapılanları anlayabilirsiniz.

Şimdiden ilginiz için teşekkürler çalışmalarıma devam edeyim :D

8zaRvA.jpg

Buyurun arkadaşlar sizler için basit bir görsel.
İnşallah bu hafta sonu yeni güncellemeyi paylaşırım.
Ve sorunsuz bir şekilde kullanırsınız.

Bazı uyarılar Türkçe değildir. Aranızdan bir kaç kişi ben filesi paylaştıktan sonra çevirirse Türkçe'ye, güncelleme yaparız yine."locale_string.txt"
Şimdiden desteğiniz için teşekkürler.
Şuanda envanter tılsım kısmında sorun yaşıyorum arkadaşlar."nedense tılsım giyilmiyor."
Ek olarak savaş alanında 5 puan almadan çıkmanıza izin vermiyor.
bu metin2 tr'de nasıl bilen varsa yazarsa ona göre bunu ayarlayacağım.
yani 1 puanlan savaş alanında çıkabiliyor muyuz diye bakarsanız sevinirim metin2 Türke.

Hepiniz kalın sağlıcakla iyi eğlenceler dilerim.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)