HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Valla darlandım sıfırdan upload edecem üşeniyorum.Merhabalar, bana yardımcı olur musunuz? Sohbet tadında.

Yarına upload ederim tekrardan kontrol edip.
cok güzel olur kardesim source okumuyor dagınık source oldugundan toplama yapıyorum yine okmuyor sıfırdan sorunsuz bir fires dosyası yaparsan herkez indirip kurar hemen
ne konuda yaz yardım edilir kardesim
Ya daha önce normal files almadan sunucuyu açtım demek için sunucu kurmuştum ve çıkmıştım heves yani. Şimdi bu files ve map editör olayına girişmek istiyorum. Sesli sohbet soru cevap şeklinde görüşmek isterim kim varsa
Kusura bakmayınValla darlandım sıfırdan upload edecem üşeniyorum.
Yarına upload ederim tekrardan kontrol edip.
Hazır files almayı hiç yapmamıştım. Ben bunu deneyip bir files oluşturmayı düşünüyorum kodlarla aram iyidir yani şöyle ki bir şeyi hızlı öğrenir ve geliştiririm. Varsa Sesli sohbet kanalı Discord vs. bir görüşelim mi?
Kusura bakmayın
Hazır files almayı hiç yapmamıştım. Ben bunu deneyip bir files oluşturmayı düşünüyorum kodlarla aram iyidir yani şöyle ki bir şeyi hızlı öğrenir ve geliştiririm. Varsa Sesli sohbet kanalı Discord vs. bir görüşelim mi?
Sesli sohbet kanalı kullanmıyorum.
Arkadaşlarla geliştirin ben pek aktif bir insan değilim bu konularda.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)