HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
face sayfamdan veya buradan mesaj at![]()
Segmentation fault (core dumped)
quest yüklerken bu hatalar oluyor bazı questler yüklenmiyor
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
çözümü make.sh dosyasını değiştirmek
Son düzenleme:
segmentation fault
questler yüklenmiyor
make.sh dan çözdün he güldürdün beni hatanın questlerden olmadığını zaten yazmıştık.
ayrıca questler sorunsuz yükleniyor. make.sh ı değiştirmek yüklenmeyi veya yüklenmemesini değiştirmez.
Demek ki make.sh da bir hata varmış o yüzden o uyarı çıkıyor keşke çözümü de atsaydın uğraşmazdım
questler yüklenmiyor
make.sh dan çözdün he güldürdün beni hatanın questlerden olmadığını zaten yazmıştık.ayrıca questler sorunsuz yükleniyor. make.sh ı değiştirmek yüklenmeyi veya yüklenmemesini değiştirmez.

Demek ki make.sh da bir hata varmış o yüzden o uyarı çıkıyor keşke çözümü de atsaydın uğraşmazdım

çözümünü yazdım ya yukarı make hatalısegmentation fault
questler yüklenmiyormake.sh dan çözdün he güldürdün beni hatanın questlerden olmadığını zaten yazmıştık.
ayrıca questler sorunsuz yükleniyor. make.sh ı değiştirmek yüklenmeyi veya yüklenmemesini değiştirmez.
Demek ki make.sh da bir hata varmış o yüzden o uyarı çıkıyor keşke çözümü de atsaydın uğraşmazdım![]()
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)