mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Kaynak ikonu

Azura Files 1

indirmek için izniniz yok

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Çok güzel hemen konuya ekliyorum. Böyle yorumlar işime yarar bunları v4'e ekleyeceğim.

@Manyakt2; sorununda haklı olabilirsin fakat benim filesi geliştirip test ettiğim bilgisayarım şuanda
2 gb ram ve 1 gb ekran kartı bulunmakta. oyun başlarken ki kısa video da donma bende de oluyor.
ama tamam butonunda hiç donma sorunu yaşamadım. Ek olarak oyunda takılmalar yaşıyorum demişsin.
Arada bende de oluyor oyunda çok hızlı hareket ederken yaratık ve npcler yüklenirken hafif bir takılma var gibi
fakat benim işlemcim çok eski bilgisayarım 10 yaşında yani benim için normal bir sorun.
sizde 4gb ram var tahminen de 2 gb ekran kartınız vardır. böyle bir sorun yaşamamanız gerekir.
görev yöneticisinden veya kaynak izleyiciden, oyunu açtığınızda internet bağlantınızı veya cpu nuzu yoran işlemlere bir bakınız genelde ağ ve cpu dan kaynaklı oluyor. Fakat kullandığınız hard diskiniz de aşırı dolu olması yine kasma problemi olabilir.

Son olarak benim pc imde google chrome u açınca aşırı kasıyor bilgisayar, fakat metin2 de böyle bir kasma yok 2 saniye içinde açılıyor ve kısa videolarıda kaldırdım mı çok rahat bir şekilde girebiliyorum.

Sizden ricam arkaplan da çalışan programların ne kadar sisteminizi tükettiğini inceleyiniz.
genelde anti virüs sistemleri veya gereksiz yazılımlar "autodesk" sistemi örneğin sürekli bilgisayarı yoran programlardır.
videoyu kaldırmanı öneririm ismini hatırlamıyorum logo1 logo2 logo3 diye dosya olacak clientin olduğu yerde silersen düzelecektir

Ticaret Camı Da Eklemeni Öneririm Sonuçta oda officialde var eksiklerini paylaşılan mercure veya bestv4den alabilirsin
kelime eventi sistemi
bk takas sistemi
eğer farklılık eklemek istersen de yanında pet gibi gezen binek ve envanter pet öneririm.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)