Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Hikaye Ekle
Kaynak ikonu

Azura Files 1

indirmek için izniniz yok

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Kardeşim wolfman eklersem filesde aşırı düzenleme yapmam gerekecek onun yerine item_protolar için wolfman gereksinimlerini ekleyebilirim.
Wolfmanlı files olarak ayrı bir tane extra files çıkarabilirim zaman içinde veya sizlerden biride yapabilir bunu bilemem ben şimdilik wolfmansız devam edeceğim.
v0.0.0.5 de de wolfman eklemeyi düşünmüyorum.
ama extra filesler çıkartabilirsem onlarda wolfman,artemia ve berserker ekleyebilirim.
ama şimdilik eklememem en iyisi çünkü aç kapa yapsam bile oyun içi düşen itemler için bir sürü dosya hazırlanması gerekir.

Hocam Filesiniz Bilgisayarımı Aşırı Şekilde Yoruyor Sadece Exe Aç Kapat Yaptığım'da mouseyi bile yönetmekte zorluk çekiyorum şuan reset atıp yazıyorum mesela :D

1. Hata (Tamam) Tuşuna Basınca Oyun Yanıt Vermiyor Ve Aşırı Şekilde İşlemci'ye Ram'a saldırıyor

2.Reboottan Sonra Oyunda Laglar Meydana Geliyor Lag Temizle Desemde Bu Laglar Gitmiyor

3. MartySama'nın Aynı Alt Yapısını Kullanıyordum Onda Böyle Sorunlar Yoktu

4. 4GB ram var 1.5 u oyunda olduğu Halde Bilgisayarımı Zorlamasını Bana Açıklaya Bilirmisiniz Acaba

5. Oyuna Sadece Zırh ve Silah Ekledim Şuanlık.
vP8j36.png

Hocam Filesiniz Bilgisayarımı Aşırı Şekilde Yoruyor Sadece Exe Aç Kapat Yaptığım'da mouseyi bile yönetmekte zorluk çekiyorum şuan reset atıp yazıyorum mesela :D

1. Hata (Tamam) Tuşuna Basınca Oyun Yanıt Vermiyor Ve Aşırı Şekilde İşlemci'ye Ram'a saldırıyor

2.Reboottan Sonra Oyunda Laglar Meydana Geliyor Lag Temizle Desemde Bu Laglar Gitmiyor

3. MartySama'nın Aynı Alt Yapısını Kullanıyordum Onda Böyle Sorunlar Yoktu

4. 4GB ram var 1.5 u oyunda olduğu Halde Bilgisayarımı Zorlamasını Bana Açıklaya Bilirmisiniz Acaba

5. Oyuna Sadece Zırh ve Silah Ekledim Şuanlık.
vP8j36.png
16 GB Ram işim olmadığı zaman bilgisayarda 6.666 gb veriyorum çok hızlı bir şekilde oyun açılıyor kapanıyor kasma donma yok , tamama basınca öyle bir donma kasma söz konusu değil.

Client , Game&Db buildleri en hızlı seviyeye çekilmiştir.

Azura Client Lib Dosyalarını Yükseltme

Python 2.2.15 -> 2.7.15
Granny 2.4.0.30 -> 2.11.8.0
Boost 1.43.0 -> 1.67.0
DevIL 1.6.1 -> 1.8.0
Crypto++ 5.6.1 -> 7.0.0
LZO 2.03 -> 2.10
JPEG Lib 6b -> 9c

Bu konu clientin sürüm yükseltilerek daha hızlı ve iyi çalışması sağlanmıştır. Game Build Db Build de aynı şekilde azura_0003 te aşırı şekilde hızlıdır.

Kendi bilgisayarınızdan kaynaklı olduğunu düşünüyorum ki 2 gb ram verdiğim günde ch startı verdim puttyden ve hemen giriş yaptığımda karakter ekranına girmişti o derece hızlı bende.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)